Takový normální teroris..potížista. Tichý, nekonfliktní, deprivovaný, s islámem ani ň!

Stanovená šablona EUsoc: žádný teroristický čin, žádná souvislost s islámem, deprese, nekonfliktnost, vděk, nedostatek integrace a lásky, osamocený vlk, inženýr, lékař, rodilý Evropan… Takový normální teroris… potížista!

Identitu pachatele ani jeho motivaci zatím policie nezná, nicméně evropské elity zásadně odmítají jakékoliv spekulace, že by se jednalo o teroristický čin. Představitelé EUsocu rovněž zdůrazňuji, že skutek neměl vůbec nic společného s islámem.

Podle nejnovějších informací lékařských expertů útočník trpěl psychickými potížemi, prokazatelné jsou zejména dlouhodobé deprese způsobené nedostatečnou integrací do společnosti a válečným konfliktem v zemi, z níž útočník uprchl.

Experti z oblasti psychologie se shodují, že k nezodpovědnému činu mohla potížistu dohnat i rostoucí vlna xenofobie, nacionalismu a pravicového extremismu.

Rodina, známi i sousedé popisují útočníka jako tichého, vděčného a nekonfliktního mladého muže, který neznal slovo mešita ani Alláh. Bezpečnostní experti tvrdí, že ačkoliv byl dlouhodobě v hledáčku tajných služeb, jednalo se o zcela nečekaný čin osamoceného vlka, který nemohl nikdo předpokládat, tím méně mu jakkoliv předejít.

Přední představitelé EUsocu zatím jen spekulují, zda se jednalo o lékaře, inženýra nebo dítě.

Potížista, nesvéprávný deprivant, rodilý Angličan, Francouz, Holanďan (dosaďte si…). Show must go on a ne, že ne. Ve skutečnosti i v mediální fata morgáně. Multikulturnímu ráji a obohacení se nevyhnete, ani kdybyste se rozkrájeli…

Trojské koně z dálných koutů
rozesíti v srdci světa,
domorodce do chomoutů
bez možnosti práva veta.
Smělý plán se plní skvěle,
my řítíme se do… štychu.
Alláhu akbar, Bedřichu!

(Zde pak nekorektní básnička Co komu přeji)

Schaffen wir das? Jawohl!

Autor: Tomáš Vyoral | pátek 24.3.2017 9:11 | karma článku: 44,93 | přečteno: 3098x