Multikulti ČT hledá pro pořad Déčka arabské, černošské nebo vietnamské děti

Česká televize v inzerátu na Facebooku z 5. dubna hledá pro pořad dětského kanálu Déčko Čtení do ouška "malé děti vietnamské, černošské a arabské nebo podobně tmavé (španělské)" Copak mají multikulti soudruzi z ČT zase za lubem?

Že by se poskoci sociálních inženýrů z ČT chystali na další brainwash našich dětí? Třeba ve stylu "Pravdivého příběhu o Sněhurce, která měla jednu velkou vadu, totiž bílou pleť jako mléko". Její děti však (naštěstí) už neměli barvu ani bílou ani černou, jako když do kávy nalijete mléko - byly světle hnědé, a vůbec se na sluníčku nepřipalovaly, jak vypráví Miroslav Donutil (multikulturní pohádka o Sněhurce z ČT Déčko zde). A tak je to správně, a tak to má byt!

Samozřejmě pod záštitou poznávání odlišných kultur, vzájemného respektu, tolerance, humanity, liberální demokracie, pravdy, lásky, multikulturalismu, globalismu, whatever...

Nechci být moc rypák, ale nejedná se o malinko rasistický inzerát? Nebo minimálně diskriminační? Zejména v kontextu toho, že se jedná o dětský kanál České televize. 

V inzerátu se rovněž píše, že "Děti by měly reagovat (rozumět česky) a měly by být schopny říct jednoduchou větu ze scénáře - česky." Třeba ve smyslu "zvládneme to", nebo "pravda, láska a multikulturalismus vítězí nad lží, nenávistí a protekcionismem".

Třeba se bude jednat o decentní a slušný dětský pořad - ovšem, když vycházím ze zkušeností současného stavu propaganda ČT, tak se mi to mu moc nechce věřit. Zejména po dalších zkušenostech, kdy ČT doporučuje muslimskou modlitbu 5x denně proti bolesti zad (psal jsem zde) nebo si za 12 milionů Kč našich peněz platí propagandu tak, aby nám mohla vtlouci do hlav propagandu svou (psal jsem zde).

ČT Facebook

 

Autor: Tomáš Vyoral | středa 12.4.2017 8:11 | karma článku: 47,21 | přečteno: 7566x