Tomáš Vyoral

Big father František - abychom se měli skvěle, všem one migrant do postele

30. 04. 2017 12:05:50
Papez nedávno uvedl, že zavírat dveře imigrantům rovná se sebevraždě. Máme jim otevřít obce, dveře... asi i poskytnout partnerky (povětšinou jde o muže). O tom jak by se měli chovat hosté (eufemisticky řečeno) už papa mlčí.

František nedávno v bazilice svatého Bartoloměje v rámci ceremonie věnované novodobým křesťanským mučedníkům (jak symbolické v současném kontextu migrační invaze) sdělil vlastní dojmy z návštěvy uprchlického tábora na ostrově Lesbos. Tam prý mluvil s muslimem, který mu popsal, jak teroristé zabili jeho křesťanskou ženu, protože odmítla pohodit krucifix.

„Nevím, jestli se mu podařilo opustit ten koncentrační tábor, protože uprchlické tábory, mnohé z nich, jsou koncentrační (typem) kvůli velkému množství lidí nechaných uvnitř,“ řekl ve vzpomínce na onoho muslima. (iDnes)

Pominu již diskutovaný „koncentrační tábor“, kde jsou ekonomičtí migranti „nedobrovolně“ sváženi od břehů Libye, drženi o hladu a žízni a nuceni pracovat v nelidských podmínkách dvanáct hodin denně sedm dní v týdnu. Spíše bych byl opatrný u tvrzení „muslima s křesťanskou manželkou“. Vzhledem k tomu, kolik syrských dětí vypadajících jako třicetiletí afričtí muži, měnících totožnost jak počasí v dubnu, je v Evropě, by Big Father měl prokázat alespoň špetku kritického myšlení – jakkoliv chápu, že součástí jeho počínání je křesťanská láska. Nebo spíše zájmy globalistů (jezuitů)?

Podle zprávy na iDnes papež rovněž ocenil státy, které uprchlíkům pomáhají a vyzval sever Itálie, aby přijal více migrantů a následoval tak velkorysost jižních částí země. Jako argument zmínil i to, že Itálie má jednu z nejnižších porodností na světě. „Pokud zavřeme dveře i migrantům, nazývá se to sebevraždou,“ uvedl papa.

Dle současného dění, častých útoků ze stran převážně muslimských migrantů (z jakékoliv generace), jejich "asimilaci", zdá se, je spíše opak pravdou.

A jeden ze stále omílaných multikulturně-globalistických argumentů o porodnosti v Evropě? Když už lidé nevěří na lékaře, inženýry, ženy a děti, tak po vzoru Josepha Goebbelse – opakovaná lež se snad stane jednou pravdou. Evropa je druhým nejhustěji zalidněným světadílem a dovozem nepřizpůsobivých ekonomických migrantů, se nejenže nezvýší porodnost Evropanů (spíše se začne snižovat jejich poměr na celkovém obyvatelstvu starého kontinentu), nemluvě o tom, že našinci budou pracovat na sociální dávky pro tzv. "uprchlíky", mladé africké muže oblečené ve značkových hadrech a se smartphony v ruce.

V loňském článku o papeži Františkovi jsem pak citoval jeho výrok:
„Vyzývám vás k tomu, abyste uprchlíky uvítali ve svých domech a obcích, aby jejich první zkušeností v Evropě bylo teplé lidské uvítání a ne chlad při spaní na ulicích,“ uvedl papež František. Podle papeže pohostinnost pomáhá vzbuzovat lásku a je „naším nejlepším zabezpečením proti nenávistným teroristickým útokům,“ uvedla hlava církve na podzim minulého roku. (iDnes, 17. 9. 2016)

Svatý (jezuitský) otče, řekněte mi na rovinu, slyšel jste někdy o Kallergiho panevropském plánu míšení ras? Proč také nevyzvete ony "uprchlíky", aby se přizpůsobili, aby respektovali pravidla, kulturu a zvyklosti našinců?

Což nezachraňují evropské cestovní agentury (FRONTEX, Lékaři bez hranic a další nejen Sorosovy neZiskovky) za peníze evropských daňových poplatníků migranty pár kilometrů od libyjských hranic a nevozí je zdarma za mamonem do Evropy?

Což neposkytují evropští daňoví poplatníci „válečným uprchlíkům“ (mladým mužům ve značkovém oblečení se smartphony v rukou) zdarma nocleh, jídlo, ošacení a další nezbytné potřeby, nemístné sociální dávky nebo učitele lokálních jazyků?

Což nejsou tito „uprchlíci“ často chráněni policejními složkami i médii v případě páchání trestných činů?

Proč mladým muslimským bratrům, kterých je mezi migranty většina, nepomohou blízkovýchodní státy, které jsou jim svou kulturou a náboženstvím značně bližší

Proč „válečným uprchlíkům“ nepomůže agresor tvůrce většiny těchto konfliktů, náš Velký jestřábí bratr?

Na závěr děkuji všem za čtení mých (chápu, že občas těžko stravitelných) příspěvků. Těm, kteří pro mě hlasovali na blogerovi roku, pak dík ještě jednou.

Autor: Tomáš Vyoral | karma: 47.75 | přečteno: 8242 ×
Poslední články autora