Zabili vám děcka? Frontex vám přiveze nové - i když trochu odrostlé. Vás nezastraší!

Zhasne Ajfelovka, Koloseum, Big Ben, Evropa... Selebrity vám se slzou v oku sdělí "Aj love ju", média a neomarxističtí politruci a svazáčci zas, že vás to semkne. Ale s ničím to nemá nic společného, a už vůbec ne s tím! 

To je jen tou vaší netolerancí, xenofobií, extremismem, nacionalismem, populismem, nevzdělaností, zaprděností, nesvětovostí a nehumanitou.

Chtějí vás jen rozeštvát. Chtějí ve vás rozdmýchat nenávist. Ale vy se musíte spojit, semknout, musíte být shovívaví, odtrhnout si od huby, pomoci dukáty, integrovat - jen tak budete silnější. Myslete na syrské ženy a děti a inženýry a doktory a na svou neplodnost.

A co teprve dezinformační weby! Ještě k tomu proruské! A hackeři! Ještě k tomu proruští! To ti vymysleli migrační invazi! Hackli Kennedyho, manipulují volby a vaše mikrovlnky! Populisticky vymýšlejí útoky náklaďáků, spory o hidžáb, vybuchující batohy, zapalují popelnice, auta a hackováním vytvářejí no go zóny.

Zdravý člověk a zdravý rozum ví, že jedině EU je nadějí pro Evropu. Jsme tu pro vás. Jsme zděšeni, v bezesných nocích myslíme na vás, vaše děti a vaši bezpečnost, jsme jednotní, jsme odhodlaní, jsme nezlomní, jsme velkorysí, jsme Charlie, jsme evropské hodnoty, jsme minuta ticha, jsme Óda na radost, jsme liberální demokracie, jsme západní Evropa, jsme pravda, jsme láska, jsme Tibet, jsme humanitární bombardování, jsme multikulturní koordinátor, jsme nejvyšší stupeň ohrožení...

Věřím, že je vám jasné, že poslední zhasne.

Autor: Tomáš Vyoral | pátek 26.5.2017 9:11 | karma článku: 47,61 | přečteno: 6890x