Tomáš Vyoral

Macron s Mayovou mají akční plán proti terorismu - na internetu. V čele stane Chuck Norris

14. 06. 2017 11:11:11
Macron a Mayová oznámili spuštění protiteroristického akčního plánu. V čele stanou Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme (spekuluje se o přejmenování na Jean-Claude Van Juncker), gender vyváží Xena, inkluzí přibude Sam Hawkens.

Všichni obyvatelé multikulturního EUsocialistického ráje konečně jásají! Macron s Mayovou oznámili spuštění "velmi konkrétního" protiteroristického "akčního plánu" a uspořádají do konce roku neporazitelný obranný summit! (novinky.cz).

Proslýchá se, že do čela "akčního plánu" se postaví Chuck Norris, sekundovat mu bude Jean-Claude Van Damme (spekuluje se o jeho přejmenování na Jean-Claude Van Juncker). V rámci multikulturní vyváženosti partu doplní Wesley Snipes, Jackie Chan, Sindibád a Sandokan. Pro gender férovost se připojí Xena a Cynthia Rothrock. V rámci inkluze se vážně uvažovalo o Samu Hawkensovi, ale vzhledem k jeho střelné zbrani nevyhovující směrnicím EU z jeho angažmá sešlo. Celý akční tým má v plánu se neporazitelně semknout a skrze lásku a nezdolnou integrací porazit všechny kybernetické xenofoby, extremisty, nácky a populisty. Připravený mají i záložní plán - společný sjednocující koncert s Radkem Bangou a Davidem Kollerem pojmenovaný "Hrdiny v hlavním proudu".

Podle Mayové je třeba zajistit mimo jiné to, aby nebyl internet pro teroristy bezpečným místem. A osamělé dodávky britského původu (které pravidelně jezdí na garanční kontrolu, troubí na pozdrav a pouští chodce na přechodu) jsou bez sebe strachy a totálně vyšachovány!

Jen jestli britská lejdy a francouzský koloušek nemají orwellovský zálusk na ty neposlušné internety, podobně jako u nás ministr (pozapomenutý zrádce na druhou) Chovanec (jenž doposud dumá nad Modrou velrybou) nebo ministryně pravdy a dezinformací Romancovová se svou skvadrou v CTHH (Centru Tvorby Hodnověrných Hovadin a kvalitních obrázků) a tvůrcem (porno)seznamů protirežimních ruských agentů Jandou.

"Nás terorističní populisti nezastraší. Nenecháme si vzít naše hodnoty!" uvedl leader akčního týmu Chuck Norris během předvádění trojitého otočkového kopu (který předvedl rukou).

Je až příznačné, že v návaznosti na jakékoliv útoky - lékařů a inženýrů, žen a dětí, především ze Sýrie - se represivní složky státu, EUsocialisti a jejich lokajové vytasí vždy s další represí či kontrolou vůči vlastnímu obyvatelstvu.

A mloci, tedy jeleni, se zatím pasou. A my skoro tleskáme.

Autor: Tomáš Vyoral | karma: 43.65 | přečteno: 2751 ×
Poslední články autora