Safari, pyramidy, Palmýru i opy do Evropy! Ušetříme za dovolené a adrenalinové sporty.

Německá europoslankyně navrhuje přesídlit do východních zemí EU celé syrské vesnice. Konečně kloudný úsporný nápad! Těch pár Syřanů a půl Afriky Evropanům ušetří spoustu peněz za safari i adrenalinové sporty!

Podle Ska Kellerové by relokace celých skupin uprchlíků mohla usnadnit jejich integraci v zemích, kde téměř žádní migranti nejsou. Politička, která je spolupředsedkyní frakce zelených stran v Evropském parlamentu, rovněž kritizovala Česko, Polsko a Maďarsko za jejich odmítání kvót na uprchlíky.

Co se týká zelených, respektive rudých až běda, škoda mluvit jak u nás, tak v zahraničí.

Nicméně, jsem za to dopravit k nám nejen syrské vesnice, ale zejména eritrejské, bangladéšské , negerijské a somálské. Dovezeme do jednoho z nejhustěji zalidněných kontinentů celou Afriku a Blízký východ. Přivezeme pyramidy, sfingy, komplet Údolí králů i s Nefertiti, safari z Nairobi a Keni, Kilimandžáro, palmýrské pamětihodnosti, odkloníme k nám Eufrat a Tigris!

Přivezeme všechny trpící lvy, levharty, slony, krokodýly, lemury, šimpanze, gorily, paviány, makaky, malpy, gaviály. Integrujeme Saharu, Gobi, Nil, africké savany a napajedla i deštné pralesy. Tak aby se u nás migranti necítili osamělí, odříznutí, smutní a deprivovaní... Semkneme se se sekvojemi.

Pro nás podřadné od rána do večera makající Evropany to má několik nevyvratitelných plusek. Ušetříme za safari a cesty za památkami do Afriky a na Blízký východ. Rovněž nebudeme muset platit za adrenalinové sporty, nebo různé kurzy pro přežití. Zažijeme vše na vlastní pokožku.

Jak jsem včera u někoho zahlédl, doufám, že je dostatečně genderově vyvážené, když řeknu, že je německá eurokomisařka kokot.

Ale může to být láskyplné a krásné. Poslední zhasne.

Autor: Tomáš Vyoral | středa 21.6.2017 10:11 | karma článku: 44,09 | přečteno: 2361x
  • Další články autora
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik