Tomáš Vyoral

Vlhké sny bruselské šlechty aneb když Tusk znásilňuje Lennona

24. 06. 2017 9:11:11
Donald Tusk, předseda evropské rady, si na summitu EU pomohl slovy Johna Lennona. Vzhledem k nevalné úrovni politiků EU a jejich socialistickému smýšlení si nejsem jistý, zda neměl na mysli nebo na srdci spíše Lenina.

'Tusk uvedl, že se ho jeho britští přátelé ptají, jestli existuje cesta, kterou by mohl být odchod země z Unie zastaven nebo zvrácen. „Řekl jsem jim, že EU byla vybudována na snech, které se zdály nedosažitelné,“ řekl Tusk. „Takže, kdo ví? Můžeš říkat, že jsem snílek, ale nejsem jediný,“ pomohl si Tusk citátem známé písně Imagine britského hudebníka a skladatele Johna Lennona.' (ceskatelevize.cz)

Dojemná slova vůči Britům a chudák Lennon se možná obrací v hrobě. Pravdou je, že Tusk skutečně není jediný snílek, který sní vlhké sny o beznárodní socialistické EU, z jejíž koryta si za naše peníze beztrestně a bez zodpovědnosti chrochtá. Sny plné totalitních vyhlášek, regulací a nařízení, přerozdělování, dotací a kvót, plánovaného hospodářství, bezúčelných byrokratů, užitečných idiotů a mongrelů (Eurasijsko-negroidní rasy budoucnosti, podobné svým vnějším vzhledem starověkým Egypťanům, kteří nahradí rozmanitosti národů a jedinců - dle plánu velkého guru EU globalistů Kalergiho - starého kamaráda pankáče Karla)

Proti neposlušným vychodňárům si přisadil francouzský prezident, který na summitu kritizoval východní země, které čerpají evropské peníze, ale odmítají se podílet na solidárních projektech. „Evropa není supermarket. Evropa je společným osudem. A oslabuje, když jsou její principy odmítány,“ uvedl koloušek Macron.

Když pominu běžnou manipulaci, že Evropa nerovná se Evropská unie (jak se mu od rypáčku práší), tak pravdu dí mladík v tom, že supermarket je to pouze pro malé vousaté africké děti, pro daňové poplatníky z držav EU se jedná pouze o socialistickou ženu za pultem, kdy banány získáte jen konexemi.

A na závěr přidávám jeden citát Lenina, který by se do rypáčku Tuska snad hodil více: "Užitečni idioti se poperou, aby nám dodali i provaz, na kterém je poté pověsíme."

Pánové Sobotko, Hermane, Halíku, Pánku, Koláři, Kundro, Fendrychu, Palato, Pehe, Bango, Drahoši a další hoši (a dámy), jste tam?

Autor: Tomáš Vyoral | karma: 44.50 | přečteno: 2700 ×
Poslední články autora