V Hamburku si chirurg spletl operační sál s nákupákem. Ušetříme semknutí!

V Hamburku došlo k politováníhodnému nedopatření. Mladý chirurg, uprchlík z Emirátů, domnívaje se že je v nemocnici, snažil se zoperovat co nejvíce bližních. Nejedná se o teroristický čin a nemá žádnou spojitost s ničím.

Zvláštní zpravodaj Tomáš Vyoral zjistil, že v Hamburku se jednalo o nešťastnou souhru okolností. Mladý chirurg Ahmad, uprchlík z Emirátů, domnívaje se že je v nemocnici, snažil se pomoci prostřednictvím operačního zákroku co nejvíce křesťanským bratřím.

Podle řady odborníků z oblasti sociálních studií a neziskového sektoru byly na vině psychické problémy spojené s nedostatečnou integrací a nepochopením ze strany německých občanů. Nadějný lékař neuměl německy, a tak si špatně vyložil odmítání a výkřiky občanů.

Podle místních úřadů šlo o nešťastnou souhru okolností. K dobru tentokráte neposloužila chirurgická atestace a lékařské vzdělání mladého uprchlíka, který vázán Hippokratovou přísahou, jal se bližším křesťanům pomáhat.

"Často si stěžujeme na netečnost občanů v případě, že bližní potřebuje v ohrožení života nezbytně pomoci. Tady názorně vidíme, že lidé, kteří do Evropy prchají před válkou maji ty správné návyky v případě nutnosti okamžitě zakročit. Nicméně jak už to často bývá, za dobrotu na žebrotu," uvedla zaměstnankyně neziskové organizace.

Zdroj z blízkého okolí mladého chirurga, který si přál zůstat v anonymitě, našemu redaktorovi sdělil, že Ahmad byl slušný, pracovitý lékař, který po sobě dokonce házel odpadky do koše a slušně děkoval za jidlo v centru pro uprchlíky, odkud byl navzdory zamítnutí azylu díky své lékařské aprobaci nevyhostitelný. Dle všeho nenavštěvoval mešitu a nehlásil se k žádnému náboženství, ani tomu nejmírumilovnějšímu.

Jak německé zdroje pro Vyorala uvedly, není třeba se ničeho bát a vzhledem k pouhému nedopatření celý svět ušetří jedno semknutí a elektrickou energii za nasviceni Eiffelovky, Kolosea a Big Benu. Politici údajně šetří do příště prefabrikované twitterové fráze o nezastrašení a evropských hodnotách.

Náš zpravodaj již dříve informoval o podobné tématice například zde:

Takový normální teroris..potížista. Tichý, nekonfliktní, deprivovaný, s islámem ani ň!

Ve Švédsku končí největší hudební fesťák. Přece se nenecháme zastrašit? Nesemkneme se?

Ekonomičtí migranti jsou mýtus, tvrdí průzkum mezi nimi. Alkoholismus a kriminalita taky?

Poznámka pro CTHH a elitní soudruhy Jandu, RomancovovouChovance a další: článek není dezinformací ale ironickou nadsázkou. 

Autor: Tomáš Vyoral | neděle 30.7.2017 10:45 | karma článku: 45,67 | přečteno: 4906x