Pašerák v Německu zadržen za to, že migrantům neposkytl 1. třídu

Pašerák 14 lékařů a inženýrů do Německa byl vzat do vazby. Výborně Skopčáci! Jenže o pašeráctví nejde. Schytal to za nelidský přístup. Nezajistil proviant s michelinskou hvězdou, limuzínu a nestavěl pravidelně na modlitbu.

Jak píšou Novinky podle ČTK: "Devětačtyřicetiletý turecký řidič byl vzat do vazby a bylo proti němu vzneseno zatím obvinění kvůli nelidskému a život ohrožujícímu zacházení. Skupina migrantů byla namačkána na čtyřech metrech čtverečních, po celou cestu z Rumunska neměli zastávku, ani nedostali jídlo a pití, uvedlo drážďanské státní zastupitelství."

Rovnýma pseudohumanitníma nohama rovnou doprdele. S prominutím. Možná jsem jen blbý jak štorvelt, ale předpokládám, že je nikdo nenutil cestovat přes půl světa namačkáné v autě. Nicméně nyní jistě získají adekvátní satisfakci: vlastní byt, kapesné, značkové hadry, elektroniku, auto s řidičem a benzin na rok dopředu, vlastního učitele němčiny, komorníka, kuchaře a uklízečku.

Čtrnáct lékařů a inženýrů z Iráku a Sýrie (i s ženami a dětmi?) - vzhledem k masivní převaze mladých afrických "vojaků" v celkové kumulaci asi chyba v Matrixu (nebo klasický mediálně-politický) bluf) - bylo německou policií nalezeno v autě tureckého pašeráka. Pět migráčků vzalo roha. Pašerák zadržen, nicméně ne za pašeráctví, jak by rozumně uvažující člověk čekal. Jakkoliv proti němu EUbolševici údajně do skonání brojí (třeba omezením vývozu nafukovacích člunů a zvýšením vývozu připínáčků). Turek to slízl za nehumánní zacházení! Holt, už ani pašeráci nejsou, co bývali.

Asi hodím stížnost na ČD nebo pražskou MHD, kde se často cítím jako sardinka a o jídle a pití si můžu nechat rovněž zdát.

Autor: Tomáš Vyoral | čtvrtek 3.8.2017 11:12 | karma článku: 46,71 | přečteno: 5915x