Tomáš Vyoral

V Mosulu vybombardovali 10 tisíc civilistů. Kde jsou fotky dětí a nemocnic, milí zlatí?

31. 08. 2017 11:14:00
V Aleppu byly dle médií vybombardovány snad všechny nemocnice (na světě?), hlubokými dětskými příběhy se to jen hemžilo. Mosul? Pravděpodobně přes 10 tisíc mrtvých civilistů. Haló! Média! Sorosi! Je tam někdo? Jste alespoň Hebdo?

"Krvavý účet za dobytí Mosulu, spojenecké bombardování zabilo 10 tisíc lidí", zaznamenal jsem náhodou zprávu na iDnes z 27. srpna. Chyba v Matrixu? Takhle nesympaticky se přeci nereferuje. To je skoro na sankce od eurosoudruhů nebo amerických jestřábů.

Ve zprávě se mimo jiné píše: "Celkově to vypadá, že koaliční síly dobývaly obsazený Mosul podobným stylem jako svého času Rusové čečenský Groznyj. Celkové odhady mrtvých civilistů jdou až ke čtyřiceti tisícům lidí... Celkově je zatím doloženo 8 600 lidí, kteří byli zabiti americkým a britským bombardováním a iráckými děly. Experti předpokládají, že číslo ještě vyskočí výš, přinejmenším na deset tisíc."

Nejsem úplný idiot a vím, že ve válce (nebo při osvobození) padne bezpočet civilních obětí, které to bohužel odnášejí za ty u kormidel, a často je jich řádově více, než nám je předkládáno. Nebo i méně, záleží, kdo předkládá a na čí účet. Všichni přeci víme, že spojenci osvobozující Aleppo (Rusko a Sýrie) jsou ti zlí řezníci, kdežto spojenci v Mosulu (USA, Británie a Irák) jsou ti správní hoši!

A říkám si, kde jsi "objektivní" ČT? Kde jste milí "ertové", "abaové" a další? Kde jsou vaše hluboké dětské příběhy, dojemné fotografie, informace o bombardování (už opravdu, ale opravdu poslední) nemocnice? Kde jsou vaši takzvaní experti a odborníci, aby nám něco řekli stejně jako u Aleppa? Kde jsou všechny Sorosovy "lidskoprávní" organizace? Kde jste všichni ti hlídací psi "liberální (neomarxistické) demokracie"?

Neslyším. Haló! Je tam někdo? Jste alespoň Hebdo?

Autor: Tomáš Vyoral | karma: 47.98 | přečteno: 9179 ×
Poslední články autora