Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V seznamu vysvetleni vam chybi to nejjednodussi: municni sklad se politicky korektne rekne "nemocnice". Navic teroriste casto zneuzivaji k jeho obrane civilisty jako zive stity, coz vysvetluje civilni obeti utoku.

Ale vypada to, ze jim skutecne tece do bot, protoze uz cenzuruji zpravodajstvi na internetu a tak si nemuzete precist co o tom pise druha strana. Soudruzi cenzori zablokovali pristup na web tiskove agentury SANA. (sana.sy) Pravda a laska zvitezila.

"Forbidden - Visitors from your country are not permitted to browse this site"

(Pristup pres proxy v Japonsku funguje bez problemu, ale pomalu)

0 0
možnosti

Je tady samozřejmě ještě jedna možnost (kterou ovšem většinou autoři obecně nerzmiňují) - nevíte nic o Sýrii, o Halábu, a jen tak valíte klíny...

1 1
možnosti
Foto

zajímavé úvahy, karma R^

2 1
možnosti

..... taky se v tem nějak ztrácím,- když to sundali tem felčarům bez hranic v Afghánu nebo v Jemenu tak bylo hnedle jasno, ale vod tý doby co má zpravodajství ze Sýrie v gesci prodavač z londýnskýho butiku (SOHR ?) tak su móóóc vopatrnej !!!

6 0
možnosti
Foto

Možná bombardují stále tytéž dvě nemocnice, resp. jejich ruiny. To by vysvětlovalo i malý počet mrtvých (skoro nikdo v nich asi nebyl).

Ony jsou nemocnice obecně celkem dobrým útočištěm pro rebely všeho druhu, takže mohou být bombardovány právě z těchto důvodů. Proto mě takové zprávy nijak nepřekvapují.

4 0
možnosti
Foto

Myslím, že podstata věci je poněkud méně výživná. Sýrie se zmítá v chaosu, který podporují ještě rozdílné zájmy mocností. Ty také používají pro své cíle propagandu. To není nic nového. Je ovšem potřeba se občas rozpomenout, že USA jsou naším spojencem, kdežto Rusko ne. Čí propagandu byste tady v oficiálních médiích čekal? Nutno ještě dodat, že nic jako objektivní a vyvážený pohled neexistuje, nikdy neexistoval a nikdy existovat nebude. Nicméně lži by ve zpravodajství být neměly, jak to ale ověřit?

5 0
možnosti

:-)......Píšete perfektně ! Člověk, který přemýšlí, je nebezpečím pro tento svět, kde jsou zločinné zájmy vydávány za humanitární pomoc!

́Bohužel. je to vidět na diskusích a všichni diskutéři přede mnou to určitě potvrdí, že je zde sqadra lidí, kteří každý nesouhlas s nimi nálepkují, jako xenofoby, rusofily atd. Současná politika je pro všechny národy šílená, myslím, že konec bude špatný ! Pokud se lidé doslova nena.erou a tvrdě se proti nevolenému Bruselu neopřou ! R^R^R^

6 0
možnosti
Foto

Máte, mladý muži bod. Já už mám "docela nalítáno" a tak jsem sice podvědomě slovo nemocnice zaregistroval, ale neučinil jsem z toho žádný závěr.

Mládí vpřed.

3 0
možnosti

J96i46ř47í 14N69o41s44e34k

29. 9. 2016 11:24

Mám dojem, že se už dávno psalo o tom, že v Aleppu nezůstala jediná nemocnice. Ale to je jedno. Asad bombarduje nemocnice a humanitární konvoje a USA se spojenci bombarduje Asada bez ztráty jediného civila.

Není to k smíchu, není.

13 0
možnosti

S dnešními technologiemi zhmotnit nemocnici trvá pár vteřin.Možná se jedná o trhlinu v časoprostoru.NEBO....

Napadla mě kacířská myšlenka...Co když informační média neříkají pravdu?

10 0
možnosti

J93a29n 36R81á54ž

29. 9. 2016 11:21

Že by informační média, zejména ta naše, neříkala pravdu, se mi ani nechce věřit. To by byl konec světa!;-D

15 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik