Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

je to hnus a odporná ZLODĚJNA tyhle neZISKOVKY

1 0
možnosti

111 mil ???? proboha na co? Diky za clanek!

2 0
možnosti
Foto

O45t59a23k27a79r 43S23e73k17l

25. 11. 2016 7:18

Jójójó.... Parlamentní listy , vzor neutrality a "křišťálově" průhledného financování......;-D;-D;-D

0 3
možnosti

Ten nový jazyk je ale kouzelný.

Neziskové organizace utápějící větší část příspěvků ve svých kapsách.

Umírnění povstalci jako umírnění spojenci teroristů ISIL.

Zlé Rusko v Aleppu a hodní Američané v Mosulu při použití stejných prostředků.

Demokraté co se nedokáží smířit s výsledkem demokratických voleb.

Čeho všeho my se ještě dočkáme?

KARMA

17 0
možnosti

Mrknete na meho Orwella 2016 - vytipoval jsem tam prave cca 10 takovych newspeak kouzel.

2 0
možnosti

Vida! Tak oni se mezi mladými najdou i takoví, kteří sami kriticky myslí a ještě to dokáží zformulovat! Jen tak dál, mladý muži!

20 0
možnosti

Víte,velmi by mne zajímaly nikoliv příjmy té neziskovky ale skladby výdajů,pokud vím je to bezvadný džob pro členy neziskovek-nedávno se pozastavila média v Německu kdy náklady neziskovek na vlastní činost(mzdy ,režie) činí kolem 70%,Rumlova nadace a neziskovka dosáhla 82% nákladů to je pouhých 18% jsde skutečně potřebným -nejlépe neziskovky zrušit a ušetřené peníze investovat přímo např v Jordánsku či Sýrii. Vždyť je prokázáno že 1 Kč u nás se rovná min. 5Kč v Sýrii.

37 0
možnosti
Foto

Stou pomocí v zahraničí by byl také opatrný. Američané nyní v Mosulu ničí všechny mosty. Po válce je budou opravovat americké firmy za peníze z mezinárodní finanční pomoci. Opět na válce vydělají.

5 0
možnosti

Nadace Open Society Fund je mimořádně užitečná organizace, která kupříkladu v loňském roce podpořila 61 projektů. Zasazuje se o transparentní veřejnou správu, protikorupční aktivity, rovné příležitosti, vzdělávání, atp. a tím i o rozvoj občanské společnosti a demokracie.

Být ve správní radě nadace rozhodně není střetem zájmu. Ale pokud se autor domnívá, že Daniela Drtinová se nechová v souladu s etickým kodexem novinářů, nemusí psát nactiutrhačný blog, ale může dát podnět etické komisi Syndikátu novinářů. Ta je - na rozdíl od autora - kompetentní vynášet soudy o střetu zájmu novináře. Ale i novinář je občan jako každý jiný a jeho profese nijak neomezuje jeho občanská práva.

7 47
možnosti

Pani Blahova, za 130 melounu vam podporim i 120 projektu..a bez toho aniz bych se snazil podryvat demokratickou spolecnost

35 2
možnosti

I58v61a50n 50Š36t91í38p62e97k

18. 11. 2016 15:10

Jakási vyčpělá Drtinová prakticky žije z našich daní. A nikdo neřve, neprotestuje, nedemonstruje. Soroš si ty útoky na společnost ještě od nás dá zaplatit! V Americe prohrál, jen tak dál.

40 2
možnosti

Daniela Drtinová si v pohodě na sebe vydělá, Vaše peníze k ničemu nepotřebuje. Finance Nadace OSF jdou na užitečné projekty, nikoliv do soukromých kapes, jak si zřejmě představujete.

6 30
možnosti

..... škoda že do teho pilotu EET zařadili enem putyky,- vono by to na rozjezd slušeno víc tem ziskovkám,- přesně tam bych s tem "má dáti-dal" začal V!

21 0
možnosti

Vy budete v účtařině tuze zběhlej;-D

3 12
možnosti
Foto

Píšete bludy, mladý rozhněvaný muži. I kdybych pominula skutečnost, že pod pojmem "nezávislý" si lidé jako vy představují "podle mých představ", tak nezávislost můžete vyžadovat na veřejnoprávních médiích a ne na soukromých. Nebo si snad opravdu myslíte, že novináři na iDnesu nebo na Nově jsou nezávislí? Nejsou a není to nic divného, když jsou to zaměstnanci jako každý jiný. A kdyby paní Drtinová seděla v deseti správních radách, tak vám to může být jedno, protože vám do toho nic není. :-)

10 49
možnosti
Foto

Tak nechť paní Drtinová rozdává moudra svého chlebodárce pouze a výhradně za jeho peníze a nedojí daňové poplatníky. Pak ten váš nadupaný argument bude mít váhu.

49 4
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik