Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Taky se nad vstupem Robejška do politiky hrabu ve vlasech. Ale napadá mě tak, že a) mu těžko lze vyčítat podpora Penty (alespoň dokud se neprokáže, že je jeho strana firemní a účelová), protože reálně uvažující člověk ví, že bez peněz do politiky nelez, a b) že pořádá co největší pozdvižení, aby nezapadl mezi všemi těmi neparlamentními stranami.

Řekl bych, že uvidíme, co on na to, až se na něj ti ostatní zastřílí.

1 0
možnosti

Typicky clanek ceskeho kritika. Z komentaru pod mim prispevkem ukazuje ze moje predpovedi se vyplni. Ta stoji: "bude-li pan Robejsek jen mluvci Realistu, davam hnuti nadeji na uspech. Bude-li predsedou a prida-li k tomu tu 'zlinskou' naturu, nemuze u 'prazaku' uspet. Ti ho smetou svoji 'pravdivou' kritikou. Uz se tesim na tu bitvu. Ze pane Barta, pane Pragere, pani Necasova a dalsi!!!!

1 0
možnosti
Foto

A93l72e39š 65P22r73a49g83e82r

28. 11. 2016 19:04

Ne. Rád mu pomůžu.

0 0
možnosti
Foto

Tak s razancí, s jakou vstoupili Realisté do reality - se dá očekávat také razantní protiútok. Tudíž se dá očekávat velký boj propagandy a vyrojí se jistě tisíce potvrzených "pravd" o Robejškovi.

Nevíme, kde ta pravda o něm přesně spočívá, ale víme, v čem žijeme a jsme často paralyzováni dezinformacemi.

Faktem je, že politika je vždy v první řadě o moci a penězích, tedy i zde pan Robejšek zastupuje něčí zájmy - jde jen o to, jestli z toho vyplyne více pozitivna i pro národ či nikoliv.

Každá země, každý stát by potřeboval svého Juliana Assange.

2 1
možnosti

..... von ten humbuk kolem a dokola doprovází vznik každý nový partaje,- varovný signály nikdo nebere v potaz, vono se to nějak vyfackuje (US, ODA, VV, TOP atd.),- a Římskej klub ?,- šak temu chlapovi táhne na sedmej křížek a bylo by s podivem, kdyby za celej život nikde nezakotvil, navenek neprojevil své názory a postoje se souputniky, kteří sou mu blízcí v pohledu na svět, na politiku, ekonomiku,- tedy obecně na společenské reálie !,- .... do března bude tak propranej, že budete(me) mít jasno !

2 0
možnosti

Ach, kéž by ta média propírala ty vostatní též!

0 0
možnosti

Asi skoro doslova s Vaším dnešním článkem souhlasím.

Jsem dlouhodobý obdivovatel Petra Robejška, má úžasnou schopnost přinášet a originálně pojmenovávat nové souvislosti, ať už historické nebo geopolitické. Byl by to pro mě první vážný konkurent Zemana na pozici prezidenta ČR.

Ale to hlučné založení strany Realistů, politicky korektně řečeno, Robejškovi prostě nesluší. Sám někde zmínil, že se nehodlá na jaře ucházet o předsednictví Realistů, spíš mi připadá, že je předsunutý jako atraktivní moderátor celé akce Realistů.

No, uvidíme, co se z tohodle vyvrbí.

1 1
možnosti
Foto

A90l92e67š 19P73r62a53g93e68r

28. 11. 2016 11:19

ano, nějak mu politiku zatím nevěřím, mezi řádky vidím a cítím Haška se Škromachem

1 0
možnosti

To jsme celí my. Stěžujeme si, že zde není slušná pravicová strana a když se objeví, tak ji hned zkritizujeme. Jsem rád, že se objevili a budu jim držet pěsti a doufat, že to tady provětrají. Politiky je potřeba vyměnit. Pokud mě zklamou, tak v pořádku. Budu hledat někoho dalšího.

Stejně tak peníze - politika se dnes dá bez peněz dělat těžko a je jasné, že někdo to musí zaplatit - alespoň rozjezd. Nehledám za tím jen výhody pro pana Dospivu. Proč nejsme ochotni připustit, že by to mohl myslet dobře - raději nepíšu upřímně... :-(

7 0
možnosti

Bude to takový Aeronet v lidštějším hávu.

1 2
možnosti

Tohle nestojí ani za to mínus. Je mi líto lidí, jako jste Vy, kteří neustále papouškují tu jedinou skutečnou propagandu, která u nás teď je přítomná.

6 2
možnosti

Chci se obětovat pro pana Robejška !![>-]

0 0
možnosti

P29a79v33e56l 96Č58e55r69n82ý

28. 11. 2016 11:01

Takže měl pravdu Miroslav Kalousek, když označil Robejška za takového „Okamuru s lidskou tváří“. :-)

3 1
možnosti

Kalousek by označil kohokoliv za cokoliv, kdyby kvůli tomu očekával byť i jen o jeden hlas v urně víc.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS