Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte pravdu. Ale kdyby mne ustavili ředitelem "Útvaru pro odhalování škodlivého vlivu cizí moci v oblasti vnitřní bezpečnosti", nabral bych účetní, recepční, sektretářky a politruky a vrhnul bych se za ty prachy do práce. Mám rád takovéto výzvy R^

0 0
možnosti

L98e56o74š 53K17a77ň85a

3. 12. 2016 7:35

O amerických dronech jsem se dozvěděl z ČT, ačkoliv zde se tvrdí, že se to moc nemedializovalo.

Trochu už chápu obavy z dozoru nad internetem. Že je internet plný hoaxu a lží je fakt. Ideální by bylo, kdyby se už konečně stalo trapností šířit a sdílet tyto nesmysly. V současnosti je opak pravdou. Toto je módou. Četl jsem, že Google chce neověřené informace zbavit reklamy. Prý se na to chystá i Facebook. To možná cesta. Odpovědnost majitelů těchto firem se nabízí.

5 0
možnosti

Nepisi, ze se to nemedializovalo, ale ze tomu, podle me, nebyla venovana dostatecna pozornost (nesirte o me hoaxy :). Takze prave tento muj, jak tvrdite hoax, realne vsak pouze nepozornost nebo nepochopeni textu z Vasi strany by byl napriklad Vami cenzurovan? A z takovych mam prave strach.

0 0
možnosti

Autor nevysvetlil, jake ambice ma USA v Ceske Republice. Jake ambice ma Rusko v Ceske Republice je znamo. Putin povazuje rozpadnuti SSSR za velke nestesti. K SSSR patril i vychodni blok. Putin vi, jak je Rusko zavisle na exportu oleje a plynu. Proto potrebuje aby na Rusko taky nekdo delal, tak jak to bylo v minulosti. Putin neoperuje hospodarskou ale jen vojenskou silou, coz dokazuje deficity Ruska. Rusko primo ohrozuje nasi svobodu a bezpecnost. Proto dbejme, abycom si oboji zaslouzili.

5 2
možnosti

Rusko je zavisle na exportu oleje, my zase na jeho importu. USA, zda se, jsou dlouhodobe zavisle zase na exportu "demokracie" (zejmena skrze zbrojarsky prumysl :) ), na drancovani cizich zdroju..na obnovach a privatizacich (jejich silami) znicenych oblasti. Muj nazor. Samozrejme, ze Rusaci nejsou svati, ale mnohem nebezpecnnejsi propagandu tu vidim ze strany EUSA. Na tu poukazuji pouze bezni lide (nikoliv media ci politici..ne uz vseznali umelci)

1 2
možnosti
Foto

_Dobrý den pane Vyorale. Píšete zde o zcela jasné a nezakryté cenzuře, o špiclování nás všech a všemi dostupnými prostředky. Nenapsal jste nic urážlivého ani hloupého. A kupodivu jste zčistajasna proruský agitátor a Putinův poskok. Jen jste se zamyslel a napsal o tom. Té nenávisti, která se tu na vás hned vylila je tolik, že je mi opravdu stydno. Ale, na druhou stranu, to ledacos vypovídá o těch lidech samotných. Naštěstí.

7 7
možnosti

Možná byste si měl přečíst i další blogy autora. Tento pouze zapadá. Pak byste se třeba nemusel stydět. Nebo za to, co jste napsal.:-P

4 0
možnosti

Je zvláštní, jak všem proruským agitátorům a putinovým poskokům vadí bezpečnostní opatření naší země k uchování svobody a směšně se snaží dát bezpečnost a svobodu do protikladu.

Měli by v této věci radit hlavně svým vzorům na východ od nás, kteří jsou stejní "milovníci svobody" jako oni sami.

A jinak stojí za zamýšlení, proč to vůbec dělají ?

Odpověď je pouze jedna - chtěji oslabit naší zemi, rozložit Evropskou unii a jednotu Západu, zneužit slabiny demokracie a připravit tak a pomoci svým kremelským idolům realizaci svých strategických záměrů v naši zemi i v celé Evropě.

5 6
možnosti

.... mosime sa semknout- v jednotě je síla !,- ..... neprojdouV EU [>-] !!!

4 0
možnosti

Ten citát velmi dobře sedí na Rusko.

1 4
možnosti

Co se vojenské rozvědky týče, ta neumí ani sledovat premiérovu manželku a dělají to, co jim rozkáže sekretářka. Nemám obavy, že by uměli sledovat nás. Ostatně, nemají na to ani zdroje. Tady nás chrání totální neschopnost naší vlády.

Ministerstvo vnitra bude bojovat tak, že zaplatí nějaké prachy kamarádíčkům. Tj. jediný kdo utrpí bude český státní rozpočet.

Co se dronů týče, ať je tu klidně mají všechny a ještě nějaké přikoupí. Drony jsou hodně drahé a dělá se s nimi jen to, co nejde dělat daleko levněji po zemi. Tj. v Čechách prakticky nic.

3 1
možnosti

Mozna, ze jste nepochopil, ze je troche jina doba od Franklina. Hajit pravo na soukromi a svobodu informaci lidi, kteri se v mesitach "radikalizuji" a pres internet domlouvaji pumove atentaty je dnes velmi nepopularni.

3 0
možnosti

Doba je jina, ale svoboda je jenom jedna. Dle meho, o nasi ochranu jde az na poslednim miste.

8 2
možnosti
Foto

No vzhledem k tomu, že jsou to Drony, které pracují pro NATO jehož jsme členy tak je to naprosto v pořádku, že jim povolíme přelet-jsou to totiž i naše Drony a informace, ktré získají budou i nás chránit.

10 4
možnosti

O nasi ochranu, alespon myslim, ale NATU vubec nejde. Jde o jine geopolitickke zajmy a kdyz bude treba, tak my nebudeme znamenat vubec nic..

6 6
možnosti

Ano, všechno je to jedno velké svinstvo, jenže nic není na věčné časy. Tato současná pseudokultura už je v zániku, jen to není úplně patrné

5 4
možnosti

která kultura není pseudo? Která je nebo byla ta skvělá?

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS