Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Sim se vase pane autore zeptat slovy majora Terazkyho.

Aco si predtavujete Vyoral pod takymto Politrukom?

3 1
možnosti
TV

Treba diletantske (v praxi casto neuplatnitelne) svazaky z EU parlamentu

3 2
možnosti
PB

..... kam by to tetovali kopačkám mi není dost dobře jasný (?),- ale pokud bych bral dvěstapade tyček měsíčně, tak pro sebestupidnější návrhy hlasuju každej tejden;-D!

1 0
možnosti
SB

Kladný bod za to, že vám není jasné, kam to vytetují fotbalistům.

Máte pravdu, ti jsou potetovaní tak, že už není místo na další tetování.

0 0
možnosti
Foto

Jak se mohlo stát, že z kdysi skvělé myšlenky na spojení, spolupráci a vzájemné respektování evropských zemí a národů se stal naprostý škodlivý paskvil a symbol totalitního hnusu?

Kde udělali bruselští soudruzi chybu?

17 2
možnosti
SB

zašli příliš daleko s tou integrací. Tak daleko, že už to fungovat nemůže.

Kdybychom se my dva znali, možná by mezi námi vzniklo přátelství, občas bychom si zavolali, občas bych navštívil já Vás a občas Vy mne.

Kdyby nás však někdo nutil, abychom sdíleli i finance, abyste měl právo spolurozhodování o tom, co smím dělat ve volném čase a co už ne, kdybych já měl právo na spolurozhodování, zda si na palačinky dáte meruňkovou marmeládu, nebo jahodovou, nebo cukr se skořicí, tak bychom si asi brzy vjeli do vlasů. Já, který na vdolky si dávám hruškovou marmeládu a na palačinky jahodovou, bych nepochopil, proč Vy chcete vdolky s meruňkovou a palačinky s nutellou.

15 3
možnosti
Foto

Proč takto neopruzují u svého vymazleného svátku eurohudby Eurovize? Zajímavé, že v hledišti není vidět ani jedna vlajka EU, ale těch národních jsou tam vagóny.

0 0
možnosti

No jo, zase bude co přelepovat....Jako naši hokejisti v devětašedesátým tu nenáviděnou rudou hvězdu...Eurosojuz už má pomalu stejnou pověst jako bývalý Sojuz...Zákon akce a reakce - čím víc do vás něco cpou, tím tvrději se stavíte na odpor...

5 0
možnosti
Foto

Pane Vyorale, vy jste opravdu ďábel... ;-D Zkrátka někdo je tu na blogu "přisluhovač" americké ambasády / propagandy, jiný zas třeba proradných "na stát přisátých" neziskovek a vy pak analogicky té "spravedlivé, pravdu a lásku šířící" ruské ambasády / propagandy... ;-)

4 18
možnosti
SB

Ale že ta ruská ambasáda má dlouhé prsty, že?

Brexit, referendum v Itálii, zvolení Trumpa prezidentem USA a řada dalších věcí.

Jediné, co ruské ambasádě nevyšlo, je volba rakouského prezidenta, což oproti volbě prezidenta USA je nepatrná záležitost.

A nyní vážně: Takoví lidé, jako jste Vy, potřebují ruskou kartu, aby si nemuseli přiznat, že se hroutí ten systém, kterému oni fanaticky věřili. Takže to svedou na Rusko.

Na jednu stranu nám tady říkáte, jak je Rusko slabé a jak je EU silná, ale na druhou stranu tady naříkáte, jak ruské propaganda všechno rozvrací.

Rusko je hrůza, v tom s Vámi souhlasím, ale EU se rozkládá zevnitř bez jakéhokoli přičinění ze strany Ruska. Avšak to lidé jako Vy nikdy nepochopí.

21 1
možnosti
SB

Za bolševika jeden zapálený komunista zcela správně říkal, že nemá cenu zvyšovat podíl výuky marxismu-leninismu na vysokých školách, protože těch (podle něho pravdivých) zpráv a komentářů má každý člověk kolem sebe dost z veřejných sdělovacích prostředků, a kdo se tou (opět podle něho správnou) ideologií ještě neinspiroval, toho už nějaké navyšování cestou povinné výuky nepřesvědčí.

Byl to sice bolševik až na půdu, ale z tohoto hlediska měl více rozumu než celá slavná EU. Zcela správně pochopil, že přesvědčování a propaganda mají účinnost jen to určité míry a její navyšování už nepomůže, protože už naráží na neochotu lidí nechat se přesvědčit.

Onen soudruh tehdy tohle chápal. Evropská unie to nyní nechápe a myslí si, že lidi získá neomezeným navyšováním propagandy nade všechny meze.

26 0
možnosti
SB

Jestli je to pravda, tak je to tedy síla!

To ani Brežněv nepožadoval, aby vedle československého, polského, východoněmeckého nebo třeba bulharského znaku bylo cokoli, co by připomínalo příslušnost daného státu k sovětskému politickému bloku.

11 0
možnosti
Foto

My jsme nebyli součástí SSSR, byť to přesně tak nejen v každý státní svátek u nás vypadalo... My jsme součástí EU od roku 2004 a její znak dnes naleznete i na každé RZ auta v tom žádný problém, stejně tak jako s dresy sportovců, nevidím, v tom NE... ;-)

0 12
možnosti
Foto

I52v64a97n 39M23a91r10e66k

9. 2. 2017 9:25

Karma R^ [>-] . . . Úplně mně stačí , že valná část zpravidla nepoživatelných potravin se honosí nápisem *vyrobeno v EU* Rv

13 1
možnosti
IB

I20v12o 13B70o93u33š18e

9. 2. 2017 10:41

A proč si kupujete nepoživatelné potraviny?

3 2
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik