Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Nejlepší bude zablokovat na telce z výchovných důvodů dětem nejen Péčko, ale i Déčko ;-)

0 0
možnosti
PT

Vážení přátelé, úplně v klidu. Vezměte si průměrnou porodnost bílých evropanů, kam počítám i Rusko. A pak si vezměte porodnost barevných evropanů a arabů a afričanů v jejich domovinách. Nemusí nás nijak zotročovat, stačí jim pár let počkat až sami vymřeme. I když se teď mám asi nejlépe, co jsme se kdy měli, tak je tu spousta párů, které mají jen jedno dítě a to kolikrát až kolem 30 let. Tak si udělejte nějaký demografický model.

0 0
možnosti

Otazka je, proc by deti nemely mluvit naprosto normalne cesky, nejen jednu vetu, kdyz se ma preci snad jednat o nase obcany a ukazat to na skvele fungovani multikulturalizmu... nebo chce televize lhat, kdyz opravdove pripade zacleneni do nasi spolecnosti vcetne skveleho jazyka chce nahradit nekym, kdo zaclenen neni?

0 0
možnosti
DN

D84a49v28i35d 51N42o71v93á11k

18. 4. 2017 11:22

Nechápu tu hysterii. Viděl jste vůbec někdo ten pořad? Jak může někomu vadit že budou dělat vietnamské a jiné děti křoví v posteli u předčítání pohádek??? WTF?

2 0
možnosti
OM

ještě že jsem tenhle kanál vyřadil z programové nabídky naší kouzelné bedýnky

0 0
možnosti
PB

.... tak u černošskejch a vietnamskejch děti bych jako neviděl problém, - u arabskejch dětí s rašícím vousem a muskulaturou dvacetiletýho borca už bych si nebyl tak jistej;-D,- .....aby jim ty Kafky při tem castingu nevyletěli do luftuVEU!

20 0
možnosti
MV

Česká televize je opět prorežimní, jako za komoušů. Dříve hlásala, co si přála Moskva (ideje komunismu), nyní ČT hlásá, co si přeje Brusel (ideje multikulturalismu).

Je to hnus.

36 4
možnosti
RH

Můžete to nějak upřesnit? Jaké ideje a v jaké podobě je ČT hlásá?

5 4
možnosti
TB

Není ten inzerát ČT rasistický? ...Představte si, kdyby tomu bylo naopak a ČT by napsala hledáme děti pouze bílé pleti. To by se strhnul humbuk teda pořádnej ;-)

34 1
možnosti
MS

Všem zapáleným multikulturalistům bych vřele doporučil článek "Střezte se Vánoc, zní v německých mešitách" redaktorky Jany Šafaříkové, který vyšel v MF Dnes 8.4.2017 a který popisuje zkušenosti Constantina Schreibera, německého novináře a moderátora v e ř e j n o p r á v n í ARD, s návštěvou mešit v Německu. Člověku z toho běhá mráz po zádech. A nejde přitom o extrémistický výkřik v nějakém ultrapravicovém listu. Pokoušel jsem se najít nějaký odkaz na tento článek na českém internetu, ale jako z udělání (:-P) jako by neexistoval.

Našel jsem jedině toto:

http://www.pressreader.com/czech-republic/mf-dnes/20170408/281685434700872

ale tam zase chtějí pro zobrazení plného textu registraci.

7 0
možnosti
TH

A co to ma spolecneho s inzeratem v CT? Oni chteji natacet nejakou pohadku, tak hledaji komparz. No a co ?

1 0
možnosti
LB

Větší ubohost jste už vyplodit nemohl. Musíte na tom být hodně špatně, když si svou nenávist vybíjíte už i na dětech. Je mi Vás líto!

4 45
možnosti
MS

To přece není nic proti dětem, ale proti snahám veřejnoprávní ČT propagovat multikulturní společnost.

32 1
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik