Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč by měli lidí volit Drahoše nechápu. Mohl by se Sobotkou založit novou stranu mírného pokroku v mezích zákona. Slíbí cokoli,nic ve společnosti neznamená. Nikod neví co ve svém životě vůbec kdy děla a jaké jsou jeho motivace pro zájem o prezidentství.Samozřejmě Zeman by měl z volby odstoupit ze zdravotních důvodů.Když to neudělá,udělá to později a zbytečně. Horáček je zvláštní ,ale šanci na změnu má.

0 0
možnosti

Takže dle vás na Slovensku přijímají mladé africké,nebo Afghánské migranty? Já si doteď myslel,že Kaliňák souhlasil s přijímáním žen a dětí a proto se Slováci vyhnuli žalobě.

Co přesně je za problém s populistickým prověřených lidí? Pokud je žadatel normální,tak ho pošlu zpět,aby se zradikalizoval a posílil řady IS?

Já bych to tedy férově obrátil.Zrušme veškerý dovoz nerostných surovin(včetně ropy) do Evropy a pak ať si tam žijí jak chtějí a zpracovávají nerosty jak chtějí.

0 0
možnosti

Je velice úsměvné, když "Putinův kluk" používá termín eurosocialistické názory. Drahoš se začíná dobře projevovat a možná mu dám hlas.

1 2
možnosti
Foto

Koukam ze Putin zavelel a bude se rozbijet E.U..

Autor clanku ma peknej zmatek ohledne levice a pravice.Rv

4 2
možnosti

Kde mam prosim zmatek v levici a v pravici? Vite posledni roky ze sebe stejne vsichni delaji stredove a v zasade vsechny nejvetsi strany jsou infikovane levicaky, ze je to vlastne fuk. A pan Drahos je velky eurosocialista (levicak).

2 1
možnosti

Proradný a uhlazený levičák, který si stejně tak, jako mnozí západoevropané, neuvědomuje - že důsledky muslimské invaze jsou nevratné !!

2 1
možnosti
Foto

Co se pořád strefujete do Zemana. Kdo může za zvolení Zemana, no přece neschopná opozice, neschopná postavit a představit schopnějšího kandidáta. To co se nám dnes představuje za kandidáty na novou volbu je bída a utrpení. Samej brepta a mluvící hlava říkají jen to, co jejich sponzoři chtějí slyšet. Zeman alespoň říká co si myslí jasně a zřetelně bez ohledu na negativní reakce.

3 4
možnosti

J84a78n 27B87í67l35ý

4. 7. 2017 20:23

no jo, zeman ztrácí, tak je potřeba posvítit si na vyzyvatele. a podsunout mu spoustu věcí, o kterých vůbec nemluvil....

3 3
možnosti
Foto

je to kandiidát s podporou České televize, musí tedy dodržovat tvrdéí zásady, nadiktované havlistickou lobby

13 18
možnosti

Neštěstí je, že i toto má volební právo....

22 8
možnosti

Paklize ho odpifli nekde na stanici, kde zrovna urednikoval, pak nevidim velky rozdil mezi ni m a Masiny

1 2
možnosti

Omlouvam se , ale zase jsem odpovedel mimo konverzaci..

0 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik