Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-Dcopak kluci si nedělaj svoje klučičí večírky?;-D nevím co je na tom tak alarmujícího-jsou města kdy mají taxislužbu pro dámy, které nechtějí jezdit s taxikářem ale vyžadují taxikářku-slušně se chovající gentelmani určitě nikde nikomu vadit nebudou-naopak!

0 0
možnosti
VK

On vám to minule pane autore napsal ten pán přímo ze Švédska. Nechcete sem ten jeho příspěvek překopírovat? Psal jste, že mu věříte. Jenže to by se nehodilo do vyznění textu že?

0 1
možnosti
VK

Přijde mi ten názor docela k tématu, tak to na hulváta udělám sám:

Dan Pospisil 39864

Názor někoho, kdo tu už 50 let (tedy scházejí ještě dva měsíce abych byl přesný) žije a tak to tu za tu dobu dost poznal. Taky jsem pracoval mimo jiné 18 let ve forenzní psychiatrii a i když už sem nějaký ten pátek důchodce, tak mám ještě známé, kteří v tom fachu pracují a tudíž mám o zločinnosti zde stále ještě dost přehled. Že za částí sexuálního obtěžování stojí imigranti z jiných kultur, o tom žádná. Ovšem dovolím si tvrdit, že většina toho obtěžování jde na konto domorodců. Známí z forenziky mi tvrdí, že kvůli alkoholové kultůře, či vlastně nekultůře (hlavně ve Švédsku a Norsku, Dánové jsou v tomto směru lepší) u mládeže spolu s kombinaci s drogou extasy, která se tu na "parties" a festivalech poslední roky rozšířila jako mor v Evropě ve středověku , mladí (a to platí jak pro kluky, tak pro holky) ztrácejí zábrany, které ještě před pár lety měli. Holky se po nějaké té tabletce extasy a pár drincích "rozváží", ze začátku nějaké to plácnutí na zadek trpí. Extasy , alkoholem a testosteronem nabití kluci si to špatně vysvětlí a pak už nejsou k zastavení, i když holky začnou dávat zpátečku. Jak sem už napsal, imigranti na tom dění nesou svoji část viny (a je opravdu tendence to zametat pod koberec), ale na druhé straně svalovat všechno na imigranty a přehlížet fakt, že je to "moderní " problém domorodé mládeže je naprosto kontraproduktivní.

1 1
možnosti
KK

Vidíte to vše příliš zjednodušeně. Úplně ve stylu potrefená husa (muž) se ozve. Proč si ovšem muži nezametou před vlastním prahem. Je snadné vše házet na migranty. Ano s nimi násilí vzrostlo, ale i bez nich to násilí bylo a třeba jen v Česku kde nejsou migranti zažilo nějakou formu násilý a zneužití až 40% žen (toť tvrdí statistiky) a nejsmutnější je, že ve většině případů od osob které znaly. Takže možná by muži místo neustálého bagatelizování by se měli zamyslet nad vlastními řadami. I přd ověřenými statistikami ze sebe neustále děláte ublížené chudáky. Možná je toto jen taková ukázka toho, že ženy už mají dost Vašeho násilý a toho, že si myslíte, že můžete všechno. Obvyklý přístup mužů k této problematice je totiž ji jen znevážit a znevážit i každou ženu, která na to poukáže, že je vlastně jen hloupá husa. Toť ukázka vašeho bezbřeheho machizmu.

2 0
možnosti

Slečno pravopisová, můžete přednést jediný argument, proč muže je možné diskriminovat a migranty nikoli? Vy ženy se snad toho "násilÝ" nedopouštíte? Festival jen pro muže by tedy byl taky v pořádku?

4 2
možnosti
PB

..... tak dalo by sa to vyšperkovat ad absurdum,- fesťák bych zpropagoval, zorganizoval, uspořádal, - ....... ale BEZ KAPEL !!! a spíkr by vosolil všecky Marshally na maxvolume a zařval by: "TAK SA DO TEHO PUSTE !" (samozřejmě švédsky, žejo)

0 0
možnosti

Pro osoby typu této slečny zcela typické - házení jednoho pytle u bělochů, můžů nebo heterosexuálů je v pořádku. Dokonce už jsem se setkal i s "názorem", že "všichni Češi jsou rasističtí házeči muslimů a romů do jednoho pytle". A dotyčnému vůbec nepřišlo divné toto vypustit.

4 1
možnosti
JP

J74a47n 19P13a15l26l48a96s

7. 7. 2017 19:59

Dobrý večer, asi jste už slyšel o stejném metru pro všechny. Ale asi jenom slyšel...

0 0
možnosti
Foto

Bigbeat bez chlapů ? To je jako F1 bez benzínu.

1 0
možnosti
MR

ta holka se zivi jako komicka. Ale ani sasci si dnes nedovoli jiste veci, jako treba usporadat koncert jen pro rodile Svedy. To uz by smdelo vezenim

2 0
možnosti
EH

Na takový koncert/fesťák by ji nikdo nepřišel. 50% by nesouhlasil s diskriminací mužů, 30% by se nelíbila skladba kapel a zbytku by se třeba nechtělo bez mužského doprovodu.

Ale co se týče spojení festival - imigranti, nějak se mi nechce věřit, že by noví švédi platili drahé vstupné za něco, co mohou mít někde v parku zadarmo. :-)

0 0
možnosti
VV

Věříte tomu, že by někdo řešil diskriminaci švédských mužů? Poslední dobou si říkám, jestli tam vůbec nějací jsou.

12 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik