Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přiznejte se, když shořel ten kostel v Gutech, že jste držel žhářům palce, aby je nechytli?

1 23
možnosti
KB

Panečku, to jsou úderné "argumenty".

15 1
možnosti
Foto

Já vám nevím. Vy kdybyste napsal blok s názvem Otazník a jeho obsahem by byl "?", tak budete mít karmu jako hrom a ještě se vám dole v diskusi objeví taková poselství, že se nebudete stačit divit.;-)

5 3
možnosti
Foto

Dnešní doba je úžasná v tom, že můžeš psát takové pitomosti jako píšeš a nikdo tě za to trestat nebude. Tak jen aby ti to vydrželo. A hlavně nám ostatním.....;-)

7 20
možnosti
TT

No, ta už by taky měla přemýšlet, kam se upíchne. Sice se to může zdát jako ještě nekonečná štreka, ale za dva a půl roku ji z Údolní snad vykopnou! :-P

8 0
možnosti
TT

To je zajímavý, jak se pod Vyoralovými články schází ta pravá elita. Tak to musím trochu rozředit a říct, že kritika toho šiřitele víry či čeho je správná vždy, i kdyby ji měla pronášet 60letá prostitutka zvedající se se 6 promilema ze země. A pod naprosto jasné věci obsažené v článku: nadřazenost, nulová sebereflexe, nepřátelství vůči obyvatelům ČR atd. atd., pod ty se člověk může podepsat. ;-)R^

24 4
možnosti
JR

Tatíčku tatíčku, chudáci vaše dětičky ;-(;-(

3 14
možnosti
KB

Jak to kdysi řekl Reagan o politické prozíravosti a přehledu intelektuálů:

Že kdyby si měl vybrat mezi tím, že by Senát USA tvořilo sto předních amerických intelektuálů, anebo spíše prvních sto lidí ve washingtonském telefonním seznamu, bez váhání by zvolil tu druhou možnost.

To platí o podobných intelektuálech jako je Halík obecně.

30 0
možnosti
TT

U něj bych hovořil o pseudointelektuálství. Takový běžný intelektuál sice má svůj názor, ale bude o něm diskutovat třeba do skonání věků i se svými největšími názorovými odpůrci.

V Halíkově očích jsou jeho názoroví odpůrci podlidi.

11 0
možnosti
JC

J95i98r48i 37C40e21e

9. 8. 2017 12:37

Halalík je skutečně nezávislý. Například na evangeliu, základních církevních dogmantech a církevní hierarchii.

V dřívějších dobách se v odborných kruzích takovýmto případům říkalo v akutní fázi hereze, v chronickém stádiu pak apostase.

14 3
možnosti
Foto

A o vás zájem neprojevili? jak ubohé!!! Takového velikána odmítnout. teď zase budete muset tvrdit, že o ně vůbec, ale vůbec nestojíte. Ale nebojte, třeba si na vás vzpomene velikán Ovčáček. To je přece osobnost dle vašeho gusta.

7 9
možnosti
KB

Panečku, to jste to autorovi natřel.

8 0
možnosti
Foto

Jsem docela rád, že jste uvedl ony tři citace Msgre. Halíka. Zkuste si je přečíst doma v klidu a uvažovat o nich. Třeba vás napadne cosi jiného, než plivance.

9 15
možnosti
MB

Pochybuji, že jeho napadne něco jiného než plivance. Je to chudák.

6 11
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik