Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

;-D;-D,- .... zpravidla tři až pět jantarů ze šesti požadují po autorovi řešení problému s tem, že jeho "protiislámský blog" je nebezpečný, zbabělý, lživý, pomlouvačný, atd.atd. By mě zajímalo, nad čím asi tito géniové hloubali poslední dva hektické járy, když nikeho z nich nenapadlo si enem přečíst (nikoliv prostudovat !) co je to Schengen, co je to nepropustnost schegenské hranice a jaké sankce, při porušení směrnic EU v tomto směru, členským státům hrozí !! Co je to nelegální migrace, jaké postihy pro nelegální migranty a pašeráky lidí plynou z vnitrostátního (trestního) práva členských zemí EU (mj. ve všech zemích EU se jedná o trestný čin - zločin,- jak chcete!) a KDO, JAKÝM způsobem a hlavně PROČ tyto právní normy porušuje ?!,- tak nad tím se prozatím nikdo ze zdejších frajerů ani nezamyslel,- ...... vono zrobit ze sebe šaška je pohodlnější než myslet ! Neustále požadujete řešení, nápad, návod, manuál jak na to,- tak tady ho máte !,- stačí (stačilo!!) striktně dodržovat dané právní normy EU a platné interní - vnitrostátní právní normy členských států,- nic víc, nic míň !

(taková blbost a vešlo sa to na 13 řádků,- a to nesedím v BruseluEU !)

8 0
možnosti

Tomáši,ty tvrdíš,že body 1 - 7 dělají politici ?

1 0
možnosti

Jsou toho soucasti...a vedou k nim...svym zpusobem.

0 2
možnosti
Foto

... jen další snůška polopravd, lží a pomluv :-/Rv

7 5
možnosti

Co je tam za polopravdy a lzi? Zadejte kterykoliv bod do googlu a verim, ze vam vyjede hromada materialu.

3 2
možnosti
Foto

Kdysi jsem na vojně sloužil u ČSLA. A důstojníci a partajní funkcionáři představovali jakousi nedotknutelnou kastu a každá jejich výtržnost se zametla pod koberec.

Dnes je to s jistou skupinou osob velmi podobné.

3 2
možnosti

K24a53r67e80l 45M54a74s61e79k

22. 8. 2017 12:19

Jedna věc je napsat pitomý rádobyvtipný článek (EU sojuz, hahaha, soudruzi z EU, multikulturní obohacení, hahahaha), jiná je navrhnout, co by měli či mohli politici prohlašovat, aby to lidi uspokojilo, Tomáši Vyorale. Vsadím se, že to nedokážete navrhnout.

9 3
možnosti
Foto

Každý trouba ví, že když mu někdo leze přes hranice, bylo by vhodné je začít hlídat, ale eurosoudruhy to za tři roky ještě ani nenapadlo, hahaha.

12 6
možnosti

P52e48t59r 29B32u15r20i13a28n

22. 8. 2017 11:28

Být výrobcem nalepovacích srdíček v západních zemích, musí být vejvar pro celou rodinnou dynastii. Karma.

4 0
možnosti
Foto

J17a49k95u38b 97R32o55t98h

22. 8. 2017 11:28

Vůbec se nedivím, že zrovna vy jste si nevšiml skutečné formy boje s terorismem po událostech ve Španělsku. Jestlipak uhádnete, co myslím? Kydejte si ty nesmysly dál a znovu a znovu, a nezapomeňte pak článek postovat na nacistickém NWOO.

Je škoda, že sem nepíše komunistický brdský exstarosta Neoral, trio by bylo komplet - Vyoral, Rozvoral, Neoral. "Tuček, Šlajs... Stejné chyby, stejné známky! Čtyři!"

13 2
možnosti

Vidím určité náznaky, že asi nejsem zrovna váš oblíbenec :)

2 0
možnosti
Foto

opravdu jste nenabídl nic nového, působí to, jako čaj z 5x použitého pytlíku.

8 3
možnosti

Opakování matkou moudrosti, vždyť to píši v článku :)

4 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS