Diskuse

V Mosulu vybombardovali 10 tisíc civilistů. Kde jsou fotky dětí a nemocnic, milí zlatí?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tu západní propagandu okolo dobývání Aleppa jsem loni bedlivě sledoval. Když jsem pak viděl letecké záběry Mosulu po osvobození, tak jsem si řekl jen "wow". Na některých místech už nezbyly ani trosky domů. Je tam jen rovina, vybombardovaná dohladka.

https://twitter.com/SyriaWarReports/status/892371796481200129

2 0
možnosti

Není již načase opravit ten překlep v titulku pane rozumbombardo?

0 0
možnosti

Vidíte, já si jí vůbec nevšiml. Tak že jste to vy :). Díky za upozornění.

1 0
možnosti

Když bombardují "spojenci", tak bombardují humanitárně. To se přece ví, ne?

11 0
možnosti

Jak to vidím já. USA je země s vyspělým demokratickým systémem, je velmi těžké najít lepší systém vlády. Rusko je diktatura.

Jak mi tedy vysvětlíte, že mezi "zahraniční politikou" těchto zemí nelze najít prakticky žádný rozdíl?

Pokud někdo nějaký rozdíl vidí, poprosím, aby mě obohatil.

1 0
možnosti
Foto

Tento článek je důkazem, že největším nebezpečím pro Českou republiku je fundamentalismus. Ale ten český plebejský. Autor v něm nějak pominul, že Irácká armáda používala ruské Grady a IS civilní obyvatelstvo jako živé štíty.

0 9
možnosti

V tomto je, pokud je civilista pouzit jako stit neni pripustne jeho zabiti s tim ze je na spatnem miste.

US kvuli 2 tis obetem v 11/9/2001 rozpoutaly valku o stovkach tisic mrtvych. To neni normalni reakce.

4 1
možnosti

Sem tam mrknu na RT v anglictine a tam to nechavali Americanum a Zapadoevropanum dobre sezrat... spousta ruznych reportazi, ze obeti mosulu uz davno prekrocily obeti v Allepu a Zapadni tick mlci, davali tam srovnavaci reportaze a take reportaze primo z mista, jak mistni rikaji, ze se boji bombardovani spojencu stejne, nebo vic nez Islamskeho statu... holt, zijeme zase v zemi kde vladne jednostranna propaganda... nejak se ty listopadove krasne reci o pravde a lasce nenaplnili, a stejni soudruzi, co je hlasali a dodnes hlasaji, dnes siri propagandu pro druhou stranu. To opravdu nebyl duvod proc odstranit vladu jedne strany, aby nam tadyza chvili vladla strana druha jen ponekud zakuklena.

14 1
možnosti
Foto

myslet si že jsme objektivně informovaní a že vždy přesně víme co se kde děje je naivní-média vždy ovládali mocní takže víme jen co chtějí abychom věděli-proto i některé zdejší diskuze bývají jen mlácením prázdné slámy

5 0
možnosti
Foto

Díky za článek! Každý takový, který poukáže na to, že není na tom Blízkém východě všechno (nebo spíš nic) černobíle, je potřeba!!! R^

21 1
možnosti

Ja diky za precteni!

0 0
možnosti

A co jako? Vadí vám, že někdo o tom informuje víc, nebo míň, nebo jinak, než byste jste si zrovna představoval?

Poradím vám, víc o tom budou určitě informovat ty "správné weby", to jsou mimo jiné ty, co tak rády uveřejňují i ty vaše bláboly, tam si užijete :-)

11 32
možnosti

Nejde o mou predstavu, ale o informovani z obou polu. Kde vidime zmrzacene deti z Mosulu? Nemocnice? Moderatorku/a z CT, ktery skoro roni slzy a pohorsuje se nad tou hruzou? A to plus bylo logicky omylem.)

14 3
možnosti