Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Najednou je Telička nepohodlný...Člověk, který něco zná a dívá se na to "zvenku". Novodobí kovaní bolševici, jako autor tohoto příspěvku jsou pro nás největším nebezpečím, totalitní myšlení s agresivním prosazováním "jediného správného" protizápadního názoru z něj přímo tryská.

0 4
možnosti
DH

Takoví jako Telička jsou obzvlášť odporní převlékači kabátů. Dobrý článek, karma.R^

5 0
možnosti
JB

Klasika: koho chleba jíš, toho píseň zpívej! ..i kdyby to bylo proti svému státu a jeho občanům. Stejné platí pro Jourovou a další.

4 0
možnosti
VR

EU ho dokáže platit lépě než celá ČR, stejně tak Jourovou, ačkoliv u té to vidím spíš na snahu pomstít se nám za to její uvěznění.

4 0
možnosti
Foto

P33a67v43e33l 13H43o93l13u78b

25. 10. 2017 18:38

Telička nikdy členem ANO2011 nebyl, tudíž z něho ani nemohl vystoupit...

3 0
možnosti
JH

Ano, ale byl na kandidátce ANO, v týmu z kterého odešel. Členství v KSČ snad zpochybňovat nebudete:-)

7 0
možnosti
MN

Telička byl vždycky nebezpečný oportunista. V tomhle směru Babiš dokonale zklamal, protože jeho ANO angažuje množství takových figur na nejvyšších místech.

4 0
možnosti
DB

problém je že lidé nedokáží srovnat emoce s myšlením...........europoslanec jakýkoliv by měl HÁJIT ZÁJMY VŠECH EVROPANŮ.......a nejen zájmy své frakce či nacionalisticky patriotické zájmy své země............a to je to celé nepochopení funkce europoslance ..ale na všech úrovních včetně těch bruselských............již od 80. let se do Bruselu "odkládají" nepotřební domácí politici...........a to je katastrofa.........a někomu se takto jen zajistí skvělý život..........to je také katastrofa..........

Europoslanec musí být na evropské výši myšlení............tedy nezvažovat co je dobré pro jednu zemi nebo pro jednu frakci..........ale co je dobré pro Evropu a to i za cenu že je to proti jeho zemi a i za cenu že je to proti jeho frakci...............

a tak se mi zdá, že tohle zatím pochopil málokdo.............

3 4
možnosti
Foto

........europoslanec jakýkoliv by měl HÁJIT ZÁJMY VŠECH EVROPANŮ......a teď mi řekněte, z zájmu kterých Evropanů je napěchovat Evropu cizorodým, nekompabitilním živlem? Problém Teličky je v tom, že nejedná ani jako Čech, ale ani jako Evropan, přičemž je záhadou, čí zájem tedy chrání.

22 3
možnosti
PD

P96e46t29r 48D11r83a52p70a96l

25. 10. 2017 11:48

ono je třeba si uvědomit jednu věc...europoslanec a eurokomisař nehájí zájmy své země, ale zájmy té které politické frakce v europarlamentu.

1 1
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik