Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když těm pánům tak leží na srdci naše ideová čistota, tak by asi měli jednodušší místo všemožných blacklistů vyjmenovat jen těch pár prověřených nezávadných zdrojů.

2 0
možnosti

Na české mediální scéně působí několik webů, které šíří dezinformace, o tom nemůže být pochyb (parlamentilisty, aeronet apod.) O tom, kdo je platí a kdo zadává témata, to je další kapitola. Pokud nějaký článek z těchto médií sdílí vlivný/mocný člověk a nepravda nebo nepodložená informace pronikne mezi masy, utváří se na jejím základě ve společnosti názor. Ten přetrvá, i když se původní dezinformace ze zdrojového média odstraní. Člověk jako takový nerad mění názory, i když mu máváte fakty před očima. A pak takto zmanipulovaní lidé, na základě "nějakých" informací volí a rozhodují se. Nemusí jich být mnoho, ale stačilo to třeba SPD.

Na základě dezinformací tedy lze manipulovat občany. Ti pak vykonají, co je nutné (u voleb). Historie je důkazem. A napojení prezidenta na Rusko, stejně jako poslanců SPD, k tomu je důkazů spousta (viz. návštěvy/projevy prezidenta, viz. profily/projevy poslanců SPD a jimi citované zdroje "informací").

1 2
možnosti
Foto

Drtivá většina občanů konzumuje informace skrz televizi.

Parlamentní listy mají návštěvnost cca 80-100 tisíc lidí. Ostatní "dezinformační weby" budou mít návštěvnost ještě mnohem nižší a navíc se návštěvníci nejspíš rekrutují z těch, co už navštěvují Parlamentní listy.

K prezidentským volbám přišlo posledně cca 5 milionů občanů.

Ať si z toho míru možného ovlivnění každý spočítá sám.

5 0
možnosti

podívejte se, jak dopadly volby do PS.. myslím, že ovlivnění není tak zanedbatelné

0 0
možnosti

Když se někde ve světě volí tak i naše media se vyjadřují příznivěji a naopak o kandidátech, politických stranách. Dělá se to na celém světě. Pohoršovat se a lkát nad tím je fakt hloupost. Myslím že pana Drahoše už mocní odepsali a nasadili Topola.

12 0
možnosti

Drahoš na Hrad! Jaké chcete důkazy? Nestačí Vám zkušenosti záp. Evropy nebo uznáte až veřejné přiznání Putina, že manipuluje a uplácí kde mu záleží? Vždyť mu není zaťežko ani manipulovat se vzorky moči, natož dostat Zemana na Hrad nebo shodit jeho konkurenty.

5 10
možnosti

Koho uplácí? Poloviny celých států včetně USA, které hlasují jinak, než byste chtěl?

3 0
možnosti

J64a82n 40R22á35ž

2. 12. 2017 18:55

Být PR managerem pana Drahoše, tak bych doporučil Číro. Ale jen ve rofmě fotky na placku na kabát, to nezabírá, jak se mohl přesvědčit pan Schwarzenberg, ale nechat si udělat číro přímo na hlavě a nejlépe duhové. Osvědčí, že má smysl pro humor, nebude dál označován jako nevýrazný, nezajímavý suchar a dostane se tak do povědomí voličů dál jak 20km od Václaváku

7 3
možnosti
Foto

E26v33a 92N72e49j36e82d45l90á

2. 12. 2017 14:47

Je čím dál víc znát, že pan Drahoš už neví kudy kam, měl by vyměnit poradce a být trochu sám za sebe /pokud má z čeho brát/, jinak milióny, které jdou na jeho účet, jsou peníze vyhozené z okna.

29 0
možnosti
Foto

Nemá z čeho brát. Já bych také nedokázal zpívat, byť bych jakkoli chtěl.

9 0
možnosti
Foto

Tématem článku je, zcela nepochybně, boj o prezidenta této země, kdy pan profesor Drahoš dělá možné i nemožné, aby o něm bylo alespoň trochu slyšet a aby ze sebe občas vydal nějakou myšlenku.

A já, ale, mám k prezidentské volbě trochu jiný poznatek. Včera jsem rozdráždil STB (Sednu Tobě na Bednu) a podíval jsem se na pravidelný čtvrteční rozhovor s prezidentem na TV Barrandov.

A závěr? Prezident je pán ve věku, ve kterém můj otec vypadal sice o něco lépe, ale, Miloš Zeman vůbec nepůsobil nemocně, vypadal velmi dobře, hovořil vtipně a tak k velké smůle jeho "nepříznivců" asi opravdu, kromě těch nohou, žádnou vážnou chorobou netrpí.

A pokud ano, což by bylo v tomto věku zcela běžné, tak tato choroba v reálném čas vůbec neohrožuje jeho život a na jeho odchod k předkům si budeme muset ještě chvíli počkat. Celkem jistě to nebude do prezidentské volby.

12 2
možnosti

Tak jeho zevnějšek nebo zdraví je asi to poslední, co by mi na něm vadilo...

1 1
možnosti
Foto

Jako kandidát Bruselu pan Drahoš samozřejmě nemůže zaujímat vědecká stanoviska, i kdyby nakrásně chtěl. Není tedy divu, že jeho postoje jsou často v rozporu s realitou.

18 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS