Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J36i43r40i 79C61e24e

25. 1. 2018 14:32

Drahošova "slušnost" je chimérou a mediální manipulací, jejíž autoři se domnívají, že neustálým opakováním vymyjí části voličů mozek.

Já jsem viděl asertivní, nikoli agresivní vystupování obou kandidátů. Dále jsem viděl nepřipraveného prof. Drahoše, který se několikrát zamotal do vlastních konstrukcí a lží. Vyloženě trapný moment byl, kdy v blábolení o "uprchlících" přidělených do ČR v rámci relokace smíchal Ukrajince, Vietnamce, gastarbajtry a azylanty, čímž prokázal, že dané problematice vůbec nerozumí.

V souvislosti s tím mě opravdu baví jeho "pokrokoví" příznivci, kteří jej nějak zapomněli obvinit z populismu na který najel při uvědomění si, že pokud chce být zvolen, musí říkat to, co chce lid slyšet...

Asi věří tomu, že v okamžiku dosažení kýženého postu, bude veškerý populismus odvrhnut a současný kandidát bude nadále vystupovat unifikovaně a EU konformně.

Dále jsem viděl fyzický stín Miloše Zemana, který ovšem v naprostém kontrapunktu své zchátralosti dokázal pohotově reagovat a odrážet nahrávky na smeč...

Bohužel mě jeho aktuální fyzický stav nutí položit si otázku, zda se oslabený prezident dokáže oprostit od vlivu hradního zákulisí.

Opravdu existuje riziko, že nemohoucí prezident může být zneužit k tomu, aby vykonával vůli někoho jiného.

Mohl odejít se ctí a já se obávám, že pokud pozici prezidenta obhájí, bude odcházet s ostudou.

3 1
možnosti

Tak pokud hodnotíte oba kandidáty podle oné stupidní ne/debaty, opravdu můžete dojít k zajímavým závěrům na slušnost. Zeman se totiž tentokrát držel dost zpátky, šetřil tzv. bonmoty a urážkami. (Přesto prokazatelně několikrát lhal.)

O tom, který z kandidátů říká to, co chtějí davy slyšet si myslím své ;-)

V čem s vámi souhlasím, je vliv hradního zákulisí, který zmiňujete. To je totiž jediná síla, která MZ dotlačila na hrad a drží ho tam zuby nehty i berlemi.

1 2
možnosti

Nejprve citujme pana Drahoše:

„Křesílka, která nám tam naservírovali, byla hrozná. Já jsem prostě nevěděl, jak si mám sednout. Ať jsem seděl, jak jsem seděl, tak jsem do toho zapadal. Možná to vyhovovalo Miloši Zemanovi, který tam do toho zahučel dozadu a rozvalil se. Já nejsem zvyklý takto sedávat,“

Co k tomu říci?

Říká se, že jen pod tlakem se naplno projeví, co v nás skutečně je. A zdá se, že tlak pro pana Drahoše dostatečný může představovat už nepohodlné křesílko... I opáčil bych, zda lze rozumě očekávat, že křeslo prezidenta země bude křeslem pohodlným, zda lze čekat, že otázky osobního komfortu budou respektovány v situaci, kdy bude prezident naší země postaven či posazen na židli před nějakého světového potentáta či jejich houf a bude na něho činěn nátlak.

Pan Drahoš je možná slušný člověk, patrně vynikající vědec, ale hlavně a především člověk, který nedokáže realisticky přistupovat ke světu mimo svoji odbornost a ani k sobě samotnému. Jinak by mu muselo být dávno jasné, že na roli prezidenta prostě osobnostně nemá.

15 2
možnosti
Foto

Zcela obecně. Je slušné plivat na soupeře a dehonestovat ho na veřejných vystoupeních? Slušnost je jistě cnost, ovšem (po)slušnost lotkovodičům může být pro tento národ osudná.

6 0
možnosti
Foto

Paní Drahošové řekla v maskérně v ČT při nějakém tom pudrování paní, co jí právě upravovala: "My vám držíme palce!" No, a někteří hned začali křičet: "ČT fandí Drahošovi!"

1 0
možnosti

Pak dezinterpretuje potencialni prvni dama...at uz vedomky nebo nevedomky

4 0
možnosti

Doporučuji přečíst si vzpomínky přátel Miloše Zemana, kteří jej znají 30 i 40 let, jako např. chartista Daniel Kroupa, prof.Jiří Kabele nebo historik Petr Kučera, který Zemana do politiky v roce ́89 přivedl. Jsou na serveru Aktuálně.cz i na dalších.

A pak můžete prof. Drahoše tepat do aleluja, když vám to působí potěšení. Naštěstí znám dost mladých lidí a máme takové i v rodině, kteří smýšlejí jinak než zamindrákovaný pan Vyoral.

5 9
možnosti

Agitky Bakalovin jsem si zajisté všiml... zajímavé, že o historii "slušňáka", který za komárů cestoval víc než mnozí dnes, ani zmínka...

7 0
možnosti

Smiřme se s tím, že dojde asi k výměně osob na hradě. Bud nového prezidenta budete akceptovat, nebo to nebude Váš prezident.

5 2
možnosti

Ještě jste mohl dodat, že když náhodou (po)slusny nevyhraje, tak se mam smirit s priletem.pana Bradyho, s medialnim lyncem, vajicky a cervenymi kartami...Verim, ze rozumny clovek je schopen akceptovat vysledek demokraticke volby... coz vsak u tech spravne smyslejicich a slusnych je takrka vzdy evidentni problem...

9 1
možnosti

Ujišťuji vás,

že ČT zvládne diskuzi tak, aby zásadně omezila možnosti argumentace současného presidenta, ovládla reakce přítomných diváků, které omezila na 30 podporovatelů pro každého ze soupeřů a jistě použije záznamy, či útoky, ze svého vysílání, proti současnému presidentu a prokázala, že lže, protože dle okolností měnil názory.

Jde o to, že je potřeba ukázat, že o volbách nerozhodují normální občané, ale, že rozhoduje odborně řízená PR kampaň proti současnému presidentu, která dokáže myšlení těch občanů patřičně ovlivnit a zpracovat. Tak silná PR kampaň, jaká zde nyní probíhá, tady dosud nebyla.

Lidé se pomalu bojí říci, že budou volit Zemana!

12 13
možnosti
Foto

Pane Čumpelíku, napřed povolte diskuzi pod svými články a potom vstupujte do diskuze pod články jiných.

3 3
možnosti

O26n51d96ř12e77j 66N45ý63č

25. 1. 2018 11:50

Udělat takovou šou čt s opačnym vyzněním tak o tom napíšete pár skvostů. Ale takhle vám to vyhovuje. Moderátor fandící Zemanovi, nechá ho klidně skákat do řeči Drahošovi, nechá ho mluvit o deset minit dýl. To musí být ta vaše okjektivita kterou postrádáte u čt. Taky ani slovo kritiky na Primu od vás. Jste opravdu odborník na vyváženost a objektivitu médií.

11 13
možnosti
Foto

O Voříškoví se říká, že je zemanovac. tak se nedivte.

1 1
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik