Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

Stejně jako nesouhlasím s bombardováním Sýrie nemůžu souhlasit s tím, že Fiala a Stropnický jsou soudruzi.

1 0
možnosti
TV

Ok, mate pravdu. Ale za me eurosoudruzi ano. A teda Fiala pro me formou i obsahem.

0 1
možnosti
VK

Podle Vás Asada zřejmě měli bombardovat třeba až po letech, kdy to budete mít dostatečně veřejně oficiálně potvrzené. Tak to Vás jistě potěší prohlášení, že:

"Za dubnový (2017) útok (Sarinem) na syrské město Chán Šajchún, při kterém přišly o život desítky lidí, může syrská vláda. Informuje o tom agentura AP s odvoláním na společnou zprávu OSN a Organizace pro zákaz chemických zbraní. Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/chemicky-utok-syrie-syrska-vlada-odbornici-fka-/zahranicni.aspx?c=A171027_081000_zahranicni_mok

Takže Asad dostal za vyučenou tak či tak oprávněně.

A protože jste se zde na blogu vyjadřoval i v kauze Skripal, požádám Vás o názor na doslova a do písmene prolhané vyjádření Lavrova, že Moskva obdržela od švýcarského Centra radiologické a chemickoradiologické analýzy ve Spiezu výsledky analýzy vzorků ze Salisbury, odebraných OPCW na místě incidentu, kdy údajně podle výsledků vyšetření byly ve vzorcích nalezeny stopy toxické chemickálie BZ a jeho prekurzorů, přičemž samotné Centrum ve Spiezu tuto informaci dementovalo. Nemyslíte, že ruské lži o něčem svědčí?

8 1
možnosti
VK

Starší Asadovy útoky sarinem:

Laboratoře OPCW srovnaly vzorky odebrané pracovníky OSN v Ghútě u Damašku po srpnovém útoku v roce 2013 s chemikáliemi, které Damašek odevzdal ke zničení v roce 2014. Při útoku v Ghútě po zasažení sarinem zemřelo několik set osob. Testy odhalily shodu mezi vzorky z Ghúty a z míst, kde byly spáchány další dva útoky s pomocí nervového plynu. Jde o Chán Asal v Halabu (Aleppu) a Chán Šajchún v Idlibu. První z nich byl terčem útoku v roce 2013 a zahynulo tam přes 20 lidí, druhý byl napaden loni a o život přišlo na 80 osob.

4 0
možnosti
PV

V čem vidíte hlavní rozdíl mezi bombardováním Syrie američany a bombardováním Syrie rusy? Tedy kromě toho, že bombardují jiné hajzly v té samé zemi. :-P

0 0
možnosti
PK

Brept bez skutečné návaznosti. Američané bombardují všechny, co brání legální syrskou vládu a stát, organizují a platí i "hajzly", kteří v jejich žoldu proti Sýrii bojují.

2 0
možnosti
KS

V letech 1919, 1938, 1939, 1948 a 1968 jsme taky čekali, že svět něco udělá. A on dělal, scházel se a rokoval.

1 0
možnosti
Foto

J54i10r24k83a 39H79o94n33c44ů

21. 4. 2018 10:17

Možná v roce 1918 čekalo Rakousko-Uhersko, že svět něco udělá...

0 0
možnosti
MM

Ve třídě jsme měli o tři roky staršího propadlíka( 3x propadl) .

Jeho IQ a také chování bylo otřesné. Ale dělal "bodygárda" všem slabochům, co se neuměli prát. Oni ho plácali po širokých ramenou a chválili mu jeho svaly. On byl pyšný , že má nejvíc kamarádů ve třídě i ve škole. Zvláštní ? Ano zvláštní.

" Proč s ním kamarádíte, když ho za rohem všichni pomlouváte, jak je blbej a primitivní ?" " Hele, furt lepší když nás ten blbec ochraňuje a mlátí jiné, než kdyby mlátil nás. Vždyť ty už jsi od něj taky dostal na budku a furt to nechápeš, vo.e "

0 0
možnosti
KT

bohužel, je to tak. tihle předpo.raní lidé se v naší politice vyskytují často. je to většinou jejich jediná kvalifikace pro funkci. kdyby to bylo za minulého režimu, podepíší zvací dopis. a až jednou přiletí marťani, přebarví se chlorofylem, říkávala moje matka.

2 2
možnosti
Foto

Herci a umělci by se měli starat jen o umění, a ne o politiku. Tak už je v politice většina šmejdů, není nutné řady politiků rozšiřovat ještě o další hlupáky, kteří navíc ani netuší co se děje...

2 4
možnosti
PU

P82e77t39r 80U37h33e62r

17. 4. 2018 12:09

Pán nám tady kádruje...

6 0
možnosti
JC

J52i18r55i 16C42e31e

17. 4. 2018 9:51

Kde jste byli, vy ochránci lidských práv, když sunnitská verbež používala civilní obyvatelstvo jako živé štíty, prováděla genocidu šíitů, alevitů, křesťanů a jezídů?

Kde jste byli když "protiteroristická koalice pod vedením USA" 5 let bojovala proti ISIS, aniž by jakkoli dokázala byť jen omezit její činnost?

Kde jste byli, když sunnitská verbež trávila syrské vodní zdroje?

Dokáže mi někdo sdělit, co by následovalo po odstranění Asada, kdyby se dostala k moci některá ze sunnitských frakcí podporovaná diktátory Perského zálivu?

Fakt si někdo myslí, že by rázem vznikl demokratický stát, respektující práva menšin, nebo by nastalo humanitární peklo, stejně jako v Jemenu, kde ovšem zabíjení dětí a používaní otravných plynů jaksi nikomu nevadí?

Opravdu obdivuju tady tu zdejší intelektuální elitu, která se raději mýlí s Američany, než by měla pravdu s Asadem.

14 2
možnosti
PB

....... vysvětlujte na Harvardu ten nejlepším (co sa umí podepsat!) vocode v Babičce vod Boženy Němcové,- za deset minut Vás ten největší premiant ve třídě ohromí otázkou k tématu,- "simvás, pane učiteli,- a nevíte co bude dneska na voběd???",- vono se to vod některejch příspěvků v tejto diskusi nějak moc neliší, žejo ;-D;-D?!

3 0
možnosti
Foto

L89e79o79n 71T90o82m18e26v

16. 4. 2018 18:35

No kde tohle vyoral nechápu

7 3
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik