Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ta sedla. Výborný článek. R^

1 0
možnosti

Haló ! Haló !

Dovolal jsem se správně na ministerstvo pravdy pro boj s dezinformacemi ???

Chtěl bych Vás poprosit o pravdivý názor na Evropskou unii a její čelního představitele, který oslavuje Marxe a Marxizmus.

- Je to hlupák ?

- Nebo to není hlupák ?

---

Děkuji za pravdivou odpověď a omlouvám se slovo "hlupák", které často používají paní učitelky ve školství. Doufám, že jsem se tím nikoho nedotkl a nikoho neurazil.

---

Prosím cenzora, aby nezasahoval do práce úřadu pro určování pravdy. Pravda je přece důležitá i pro Vás. Teda myslím si to....

Děkuji.

0 0
možnosti

J78i74r33i 28C66e44e

11. 5. 2018 22:46

Lokální scéna se prostě za posledních několik desítek let nikam neposunula. Ze všeho nejvíc připomínají české normalizátory v období "glasnosti". Ti tehdy také netušili, jak reagovat na nový směr větru, který zavanul z Moskvy.

Teď pro změnu nevědí, jak reagovat na Bruselský comming out směrem k vyjasnění obsahu slovního spojení "Evropské hodnoty". Cítí se být zrazeni a budou reagovat ještě zuřivějším antikomunismem, ruso- a sino- fobií, která už ovšem bude pouze směšná... Zejména v souvislosti s otevřenou německou koketerií s Ruskem a globálnímu podlézání Číně v rámci zachování vzájemně výhodných ekonomických vazeb.

2 1
možnosti

Ono je znát, jak je tu ten občanský aktivismus značně řízen/manipulován.

Byl jsem překvapenej, že lidi chtějí volit očividného populistu s StB minulostí. V průzkumech dokonce měl top score v případné kandidatuře na prezidenta.

Dnes je naopak v módě skloňovat Babiše od rána do večera a že přece nemůže vést tuhle zemi takový člověk.

Ale málokdo si třeba vezme do úst Junkera. Čím to? Imho proto, že média a jiné vlivné subjekty prostě to do hlav lidí necpou.

Junker je taky alkoholik. Zahraničním politikům dával onehdá na pozdrav facku a hajloval. Kde jsou opravdu ty davy slušných lidí, co se stydí za prezidentův alkoholismus a buranské chování? Ty témata se zdají být skutečně předtištěna.. červené karty rozdávány. U nás ten aktivismus asi nemá holt moc tradici.... čekal jsem kdy po revoluci někdy zaplní lidé Václavák. Nikdy by mě nenapadlo, že to bude kvůli Zemanovi. Kvůli podle mě nepodstatnému politikovi, který ani nemá moc pravomocí.

Nemělo to být spíš kvůli těm všelijakým arbitrážím? Kvůli podílu ČR na proválečné propagandě o napojení Iráku na Al Kaidu v Praze? Krádeže u privatizace? OpenCard? Ne ta témata musí být zjevně nejdříve marketingována. Často ale jen zakrývají podstatnější věci. A kupodivu Zeman je v tomhle směru zrovna spíš na té dobré straně síly. A Drahoš na straně Zla, i když možná oba ty role hrají. Možná holt je lepší někdo, kdo poblije klenoty, než zrušení ČR pro nezájem. Vše národní je dnes zostuzováno. Ochrání nás internacionalisti. To určitě. Velmoce prý potřebujeme a můžeme se na ně spolehnout a ČR můžeme klidně škrtnout. Nejsme přece nacisti.

Imho by se lidi měli mrknout na země jako je Bolívie a jiné rozvojové, jak to dopadá, když někdo zaprodá vaši zemi, pokud opravdu národní zájem je nacismus. Tyhle země skončily. Zadlužené internacionalistickým korporacím nemají šanci splatit dluh i s úroky. Nikdy. To jsou ti hodní spojenci, kterým chceme odprodat zem

10 1
možnosti

Juncker obdivuje totalitního teoretika Marxe a váš Putin obdivuje praktického masového vraha Stalina. Je vtipné, že kamarádi kágébáka a komunisty na hradě mají problém s Marxem. R^

2 15
možnosti

Nevim o tom, ze by byl Putin muj..a kamarad s kagebakem ani komunistouna Hrade nejsem... stejne jako vy nejste asi kamarad s komunisty generalisimem NATO a predsedou ustavniho soudu... nebo?

10 0
možnosti

Já fakt čekal alespoň nějakou malou demošku zástupců demokratického bloku před německým velvyslanectvím a ono nic (nebo se to ke mně nedostalo). Ale náš Václav I to vidí. Hned po sametovce prohlásil, že nechce bydlet v ulici pojmenované po bezvýznamném filosofovi z konce 19. století. Václave, tvoji spolubojovníci a následovníci tě zrazují! Brzy budou stejné sochy odhalovat u nás.;-)

8 1
možnosti
Foto

J25i23ř14í 48L79i54b50e51r

8. 5. 2018 20:35

O panu Junckerovi se dá říct mnohé, ale určitě ne to, že by byl chytrý. Rv

11 0
možnosti

To bych si o nem take tvrdit nedovolil, chran buh...

4 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik