Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč článek zmizel z hlavní strany blog.idnes.cz?

Jinak za mě karma.

4 1
možnosti

Protoze je tam pry prilis citaci... Pokud jsem to dobre pochopil

0 1
možnosti

Pan Kryl hodnotil Klause a Zemana v době kdy žil a to vůbec ne nadčasově to jste si tam jen Vy přidal pane autore. Věřte , že kdyby pan Kryl měl možnost oba pány hodnotit dnes, tak otevřel mnoha lidem oči, zejména se to týká pro Ruského Zemana

4 4
možnosti

Na Karlově (dovolím si ho oslovit takto familiárně) osobnosti a hlavně umu a přehledu a znalosti jazyka českého je nejkrásnější to, že některé z jeho písniček, složených za totality a proti totalitě, mají svou pravdu a dávají smysl i v dnešní "demokracii", tedy jsou aplikovatelné i na dnešní dobu.

Čím to bude?

A samozřejmě karma :-)

5 0
možnosti
Foto

Otázka je, zda je to vlastně dobře

2 4
možnosti
Foto

Co by řekl na adresu Zemana Kryl dnes....?Na adresu člověka,kterému nestojí výročí okupace ruskýmí vojsky za jediné slovo.Co by asi tak řekl lidem jako Vy,kteří tu opěvují Rusko a dehonestují ty,kteří si jsou vědomi toho,že z Ruska k nám nic dobrého nikdy nepřišlo...Pokud jde o Havla,ne každý prezident musí být lidový a dělnický.Po těch letech to byla příjemná změna.

8 3
možnosti

Já si myslím, že myšlenka těch slov je na Zemana stále aplikovatelná a stále jasná. Co se týká Havla, příjemná změna ano. Z jiného Krylova rozhovoru je pak patrné, že právě (a nejen) Havel byl důvodem, proč přestal být Kryl v česku oficiálně přijímán, na Slovensku to bylo lepší, když právě Havlovi a ostatním začal říkat pravdu nahlas a do očí.

7 0
možnosti

:-).......Velmi pěkné ! Jsem moc rád za tyto informace, které jsou celkem výstižné. Byl by jistě i dobrým psychologem, dovedl odhadnout nitro člověka ! R^R^R^

5 5
možnosti

P79e40t81r 19B80u21r14i91a71n

17. 8. 2018 10:30

Trefil to. Zvlášť u toho Zemana se mi líbí to o té babičce.:-)

5 0
možnosti

J58a15r64d45a 44F90i11š16e41r

17. 8. 2018 10:29

...já jsem také uchvácen, co za různé existence si z Kryla neustále vyzobávají jen to, co se jim hodí:-)

11 3
možnosti
Foto

Píšete nesmysly. Kryl se nikdy netajil kritikou toho, co po revoluci u nás následovalo. Tam není co vyzobávat, tam je to komplet nalajnovaný.

12 3
možnosti
Foto

Havel se Kryla bál, jako čert kříže. Při představě, že by se Kryl dal na politiku v postkomunistické době, ho musela dovádět k šílenství, protože správně tušil, že kdyby na balkonu v Melantrichu chodil řečnit Kryl jen polovinu doby, co Havel, tak by si pan Havel u národa už ani neškrtnul...

10 7
možnosti

Havel se ho vůbec bát nemusel. Kryl by nikdy do politiky nevstoupil. Neměl na to. Nikdy nešel s kůží na trh. Mít názor a přesvědčit o něm ostatní nebo ho dokonce prosadit do života jsou úplně jiné věci. Zůstal v pozadí jako glosátor a kritik. Netvrdím že je to špatně. Ale nesnažme se z Kryla dělat někoho kým nebyl.

13 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS