Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím si úplný opak toho, co vy, rudý noku. Politicky se musíte přimknout k někomu jinému než ke komoušům. Nějak vám vymírají.

Spusťme novou železnou oponu. Od Finského zálivu k Azovskému moři, od Narvy k Novoazovsku. Přerušme s Ruskem jakoukoliv vojenskou spolupráci, snad kromě funkce "červené linky" pro řešení krizových situací. Založme nový výbor COCOM pro společnou kontrolu vývozu vyspělých technologií. Omezme počet jeho diplomatů, zpřísněme vízovou povinnost i pro běžné Rusy. Propojme plynovody a ropovody, ukončeme odběr plynu i ropy z Ruska. Netolerujme Kremlu porušování pravidel WTO. Za obchodní šikanu svých sousedů si zaslouží sankce nebo i vyloučení z této organizace. Jsme ve studené válce a zbytečnosti musí pryč. Ukončeme proto podporu tzv. alternativních energetických zdrojů a za získané peníze začněme stavět jaderné bloky. Určitě ale bez účasti ruských firem. Dostatek elektřiny Evropě zajistí energetickou flexibilitu. Utlumme kulturní a sportovní kontakty. V civilizované Evropě přece nemohou vystupovat Alexandrovci, tato nechutná esence Sovětského svazu či po novu imperiálního Ruska. Snad se v Praze už nikdy nebude hrát kremelská liga KHL. Zcela určitě Rusové nesmí na Západě investovat, užívat si nemovitosti, dávat děti do škol, prostě rekreovat se a mít zde možnost odpočívat o přestávkách při dobývání světa.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=689799

0 0
možnosti

Vám by tu páteř nesrovnal ani Kosmodisk.:-P

3 1
možnosti

Soudruzka Leynova k tomu pristoupi rezolutne! Odstrihne Rusaky od dodavek plynu do Nemecka a maj vystarano. Stahnenemecke firmy z Ruska, ukonci dodavky nemeckych fitem do Ruska, ... jo smeju se az se za bricho popadam. Drazdil hada bosou nohou a ted se z toho kluk ...

1 0
možnosti

Nemyslím že by něco z toho udělala. Naše Uschi má svých problémů dost. Například to vyšetřování ohledně obrovské zpronevěry peněz v dobách, kdy byla ministriní armády v Německu. Dohodila džoby celé široké famílii a zmizelo tam ... tuším v nějakých divných kanálech kolem osmi milionů euro. Důkazy, které se nacházely na jejím osobním mobilu, navzdory zákazu prokurátora, smazala. To ji teď bude zaměstnávat víc, než nějaké žalobníčkování jakési politizující a sebezviditelňující se nuly z nějaké bezvýznamné východní země.

0 0
možnosti

No jeste ze ten EU koncentrak narodu nema svou vlastni armadu a i jinak je naprosto impotentni. Jinak by vetsina tady tech diskutujicich neomarxistickych soudruhu vitala novodobe okupacni armady s kvetinami v rukou.

0 1
možnosti

Bolševický troll Vyoral se opět předvedl. Srovnávat EU s komunistickou sovětskou diktaturou je příliš. Ale třeba jen plní "úkol".

7 5
možnosti

Dříve si soudruzi běhali stěžovat do Ruska, dneska běhají do Bruselu...

12 3
možnosti

...... doufám, že to vrchní komisařka rozlouskne ku prospěchu tý liberální demokracie!,- začal bych stopkou Severního proudu II., potem bych jim vypověděl smlouvy o dodávkách plynu a ropy (1/3 spotřeby v SRN pokrývají Ivani) ,- nóóó, a ve finále bych z Ruska okamžitě vyvedl cca 4700 německých firem, včetně BMV, Mercedesu, Siemensu atd., který tam votáčijou cca 60 miliard v doláčích ročně,- navzdory brutálním sankcím;-D!...... úplně nejvíc odveta za Koláře,- žejoVEU!

12 0
možnosti
Foto

I88v92a80n 75M98a16r84e48k

7. 5. 2020 6:23

. . . . .Začal bys? . . . . A co Ti v tom brání "hrdino" ? 8-o

0 3
možnosti

Vy to nechápete? EU by měla mít jednotnou zahraniční politiku (vím, že především jen měla). Měla by tedy bránit demokratické hodnoty před útoky zvenčí. Na soudr.hy pány Zemana a Babiše by bylo neúčelné se obracet. Tak je třeba obrátit se tam, kde to může mít úspěch.

(Proč mně Váš článek připomíná Babišovy lamentace nad "žalobníky Evropské komisi". Už vím: Takto převrací fakta ten, kdo nemá reálné argumenz ̈ty.)

2 4
možnosti

Rusko nemusí nikdo z žádného tendru vyšachovávat. Nikdo rozumný v této zemi nepočítá s tím, že bychom Rusákům svěřili dostavbu JE.

7 6
možnosti

Ano, správně. Jedenáct z deseti odborníků doporučuje jedině Westinghouse, obzvláště ty jejich skvělé a úžasné palivové tyče. ;-D

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS