Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

testy nejsou vůbec priukazne, tedy informace o ničem...už mi to řeklo několik lidi ze zdravotnictví a běžně se stane, že váš test je negativní, pak pozitivní, pak negativní, manžel má negativní. a je nemocen apod...takže celá tato hra s čísly je o ničem a jen má děsit...a strach bohužel funguje dokonale, pokud lidé sleduí jen ofic, média

https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html?fbclid=IwAR0JU6HbPLD502udfriJLGzfVg3WlS9LHyB7j5I_20k-q35EuG-mRrD1sjg

na tento článek v NY Times

odkazuje video /i česky/

https://www.youtube.com/watch?v=f6deHoFD90M&feature=youtu.be&fbclid=IwAR05nyW_y5ExTcTUfcPXvees27qQJV-GGGt8G6MGS3PNiXxAf7UOyF2h-9c

0 0
možnosti
Foto

Tak to je krute...to jsem nečekala ani v nejhorších snech a říkala si ještě před pár měsíci, že se všichni ti konspirátoři zbláznili...a je to tady...pomalu ale jistě nás připravují na něco, co je dávno naplánované /roušky se budou nosit do března...jak to mohou například vědět?/ , čím se kryje krize, která už dávno byla a co se současně využije k omezení svobody člověka... pořád ještě věřím, že se lidé proberou a změníme tento šílený plán. Nebo budeme jako ovce poslouchat nic neříkající čísla o počtech pozitivních, věřit gerojovi Babišovi, který vždy jde přece s lidem, poslouchat nějakého soudruha Prymulu podnikajícího s vakcinami a vyhozeného kvůli podvodům z Hradce, nadávat v hospodách a přihlížet konci svobody a rozumu....?

0 0
možnosti

No vida, někdy se s vámi dá i souhlasit R^

0 0
možnosti

Pokud by očkovaným proti covid-19 (až bude vakcína, ale na ty moc urychlené lze stěží věřit) bylo "vše dovoleno", je třeba přijmout m. povinnost prokazovat se při vstupu do nočního baru potvrzením lékaře o očkování. Jinak ale si zatím vědci nejsou zcela jisti imunitou po prodělání covid-19, také očkování proti "chřipce" není dostatečně spolehlivé, zvláště potká-li člověk dva viry najednou.

0 0
možnosti

Ten jeho návrh, že by neočkování podléhali různými arbitrárním omezením už řada lidí předpovídala někdy v dubnu. Ostatně i různí Bill Gatesové to i explicitně avizovali. Řeklo se, že je to konspirační teorie

No ale jak vidíme.. pak to najednou Prymula skutečně řekl. a teď se kolem toho budeme točit, že to je asi extrém, a tak. Nicméně posouváním Overtonova okna se postupně nemyslitelné, stává myslitelným.

Často to tak bývá, že jakoby politici a média neurčitě nejdřív nějakou dobu přežvejkávají různé ideje.. , ale on už je přece připravený systém, který takovou regulaci neočkovaných a testovaných zajistí pomocí globální platného zdravotního digitálního pasu. CovidPass a případně další aplikace digitálního ID. Pro představu, jak to může vypadat v realitě, se dokonce stačí podívat na některá videa z Číny, kde jsou v tomhle hodně vepředu. No a včera jsem četl, že tu u nás jdem zavádět sledování lidí pomocí obličejů. Tam také oproti Číně máme co dohánět.

Například, kde byl problém říct, že od 1. září se budou nosit roušky už dávno předtím? To se neustále mění vědecké údaje, že je to nutné nadále vymýšlet za běhu a někdy to měnit ze dne na den? Spíš jde asi o to, že šlo o psychologický tah. Roušky jsou celkem zástupný problém, ale jsou pravda v něčem symbolické.

Faktem zůstává, že chystaná vakcína ještě nikdy v historii nebyla schválena k použití na lidech. Bude to tedy první experiment v historii, protože mRNA vakcína je úplně nový typ vakcín, nyní i nestandartně schvalována v urychleném řízení, že se některé fáze testování přeskočily. Stavět věc do představy "sociopatických odpíračů vakcinace" tak trochu uráží lidskou důstojnost. Mít výhrady k takto experimentální vakcíně se mi zdá pochopitelné.

0 0
možnosti

K očkování - doposud nikdo nevysvětlil, proč děti, mládež a dospělí dostávají všichni stejný druh očkovací látky a přitom jsme každý jiný, každý je jedinec! Prosím např. podle krevní skupiny pokud by nás rozdělili a/nebo jiných znaků a prokazatelně tak určili jaké sérum komu patří. Ale všem stejně, jako za socialismu? Kam jsme došli?

0 0
možnosti

S Vámi to asi nebude jednoduché... Smyslem očkování je vytvořit si protilátky proti konkrétnímu viru. A ten Vás napadne bez ohledu na Vaši krevní skupinu. Jeho zajímá pouze stav Vašeho imunitního systému. A ten opět nezávisí na krevní skupině. V tomto ohledu jsme všichni stejní. Tak proto.

0 0
možnosti

.no jo v boji rozhodují holt vojáci...;-D

0 0
možnosti

No a nebo nebude fungovat vubec a bude to jen dalsi hnus do tela

0 0
možnosti
Foto

Prověrka na stupeň " důvěrné" pro mě skutečně byla banalita. Jen to vyplňování dotazníku dalo trochu zabrat. Já ji dostal napoprvé bez nutnosti něco doplňovat. Podle mého tehdejšího šéfa byla ale prověrka na stupeň, teď už si nepamatuji zda, "tajné" či " přísně tajné" už pořádný "vopruz".

0 0
možnosti

Pro mě je fascinující, jak se zde rozjíždí diskuze na téma vakcíny, když v současné době máme pouze látky, které se testují ve druhé tči třetí fázi klinického testování a pro použití není schválena žádná. V současné době nikdo neví, zda bud vakcína chránit dlouhodobě nebo jen několik měsíců a zda zde nebudou vedlejší účinky. Současně firmy předávají odpovědnost za vedlejší účinky na státy, což pro mě znamená, že se jedná o polotovary a ony si nejsou jisté kvalitou a funkčností. Tož tak...

2 0
možnosti

No a nebo nebude fungovat vubec a bude to jen dalsi jed do tela.

Je to moje telo a ja do sebe zadnou vakcinu pichat nenecham

0 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik