Konečně nalezen! Syrský lékař uprchlík žije v USA! Pohádky k Vánocům patří. Aj bonusy.

Trvalo to, ale jehlu v kupce (spíše v hromadě) sena hrdinně našel! K Vánocům pohádky patří, a tak panErt přichází s hodným uprchlíkem ze zlé Sýrie, co se od mytí nádobí vypracoval v lékaře. Může být. Bonusy (kdoví odkud) též! 

Už jsem měl strach, že ho nenajdou. Ale v týden staré zprávě na iDnes nás konečně panErt ubezpečil, že existuje! "Syřan utekl s rodinou do USA. Od mytí nádobí se vypracoval na lékaře". Vivat academia. Gaudeamus igitur! Chvála Bohu, Alláhovi, Sorosovi, panErtovi... vím já komu.

Sice ho našel v USA, nikoliv v Evropě, kam cestovka FRONTEX (psal jsem o ní zde) ty statisíce inženýrů, lékařů, žen a dětí vozí za pomoci NATO a všemožných neZiskovek, a ještě po několika letech usilovného bádání, ale budiž. I to se cení. A bonusy (raději si netroufám tvrdit odkud) jistě budou! Čtenáře pak v předvánočním čase naladí na pravidelnou vlnu pohádek. Řekněte sami, můžeme se na něj vůbec zlobit?

Vždyť, buď za to vůbec nemůže a po Orwellovsku svazácky věří (v minulém režimu by byl jistě špičkou v oboru!), nebo "peníze nesmrdí", což nejen v našich poměrech není nic nového. Stačí se podívat na seznam publikovaných článků. Objektivita, nestranný pohled, více zdrojů a uvedených, žádná propaganda, manipulace ani citové vydírání. Seznamte se: panErt!  

Cituji z článku o syrském USA lékaři: „Inteligence je relativní věc. Každý však může být dříčem,“ vysvětluje před reportéry CNN jednomu z aspirujících doktorů.

V zásadě souhlasím, ALE zatím jsem mezi těmi statisíci/miliony migrantů mnoho dříčů nezahlédl (třeba se pletu). A jsem zvědav kolik takových bude mezi 6000 migranty, jež hodlá Ministerstvo vnitra ČR za 520 milionů našich korun integrovat během příštích tří let (psal jsem zde).

A kousíček nenápadné propagandy na závěr. Chvála velkému bratru (chlebodárce?) a pestrosti (čti multikulturalismu - 8 doporučení pro uvědomělého multikulti občana zde).

Kelli věří, že Keke a další studenti z jeho iniciativy jednoho dne změní svět. Je vděčný za to, jak ho v Americe přijali. „Vždycky říkám lidem, že je tato země úžasná. Je skvělá kvůli vztahům a pestrosti...“ myslí si.

Že migranti ze subsaharské Afriky a Asie částečně změní svět je, dle mě, nepochybné. Kterým však směrem? To se dozvíme, trochu se obávám, brzy.

Pro ty z vás, kteří nejste tak znalí dané problematiky jako panErt, doporučuji přečíst mé Třinácetero promigračního novináře (zde) a trochu ze současného Orwellova doublethinku (zde) - bombardování je humanitární nebo vražedné, záleží na straně, která bombarduje; ruská propaganda vs. EU/USA pravda; Brexitem vinna senilita, v senátu je pojistkou demokracie; nelidskost Číny a vlídná tvář Saudské Arábie...

A všichni šup ke dřezu a myčkám! Ať jsou z nás také lékaři a inženýři!

Šťastné a veselé

Doplnění: blogem nechci zesměšňovat Syřany, ale poukázat na, dle mého, tendenční zprávu. Jsem si jistý, že v rozvinuté Sýrii žije nespočet vzdělaných lidí, inženýrů, lékařů... jenže ti, na rozdíl od mladých silných afrických mužů, nejsou po statisících dováženi do Evropy.

Autor: Tomáš Vyoral | neděle 18.12.2016 11:04 | karma článku: 46,14 | přečteno: 4849x