Tomáš Vyoral

Gipsy Banga for president! 10 nezpochybnitelných důvodů, proč by měl usednout na trůn

3. 02. 2017 9:30:00
Tak mi přijde, že hledači pokladů, jako bájná Kroměřížská výzva, Zelení mužíčci, TOP009, ANOFERT, Bradyovci nebo ČSSDemagog již mohou odhodit rýče a krumpáče. Jako fénix z popela povstal národní hrdina a idol, morální kazatel.

Nevím jak vy, ale já mám jasno. Slušně vypadající umělec, rétor, drsoň, antirasista, antixenofob, antipopulista, multikulturalista (nyní už) s konexemi v politice, médiích i umění, spřízněnec neZiskovek. Nevidím lepšího adepta! Jsem snad jediný?

Deset hlavních důvodů, proč má podle mě pan Radek Banga nakročeno na Hrad.

1. Má andělsky čistý, správný multikulturní pohled a souzní s myšlenkami (pseudo) pravdy a lásky – ač ne už toliko ve vlastních textech, holt mladická nerozvážnost (to se poddá)

2. Není rasistou, nacionalistou, xenofobem, extremistou, populistou ani konspirátorem

3. Je předním „umělcem“, který hrdě a úspěšně reprezentoval ČR na prestižní soutěži Eurovize - má předpoklady k podpoře ze strany předních intelektuálů české umělecké scény (např. pana Dyka, Bartošky nebo Kocába)

4. Má slušný přednes a roztomile zapamatovatelné mLaskavé gesto zakomponované mezi řečí (odkaz na projev v Senátu)

5. Pronáší (srdceryvné) proslovy v Senátu České republiky (troufám si tvrdit, že pro běžného člověka zcela nepochopitelně). Kdo z vás to má? (viz bod výše)

6. Schází se a obědvá s vrcholnými politickými představiteli – téměř prezidentem, elitářem z Bilderbergu, multikulturním nadšencem a pankáčem, knížetem Karlem Schwarzenbergem a "kabátníkem" české politiky, nadšeným Tibeťanem Miroslavem Kalouskem

7. Má na své straně podporu neZiskovek (Romea, HateFree ani Jandovy Evropské (porno)hodnoty by určitě pana prezidenta nenechaly ve štychu) i médií

8. Má dostatečně ostrý a jadrný slovník – soudě dle duchaplných „hudebníkových“ „textů“

9. Je součástí (minimálně) jedné z menšin, jejichž protežování (menšin obecně) je v současném světě zcela zřejmé a vítané

10. Umístil se na 4. místě ve Stardance

Zkrátka a dobře: Gipsy Banga for president! A propos, vím, že na to nemá věk.

Autor: Tomáš Vyoral | karma: 46.52 | přečteno: 4864 ×
Poslední články autora