Tomáš Vyoral

Saúdští fotbalisté upřímně: Soryjako, ale minuta ticha za bezvěrce pro nás moc není.

9. 06. 2017 9:11:11
Fotbalisté Saúdské Arábie ignorovali před zápasem kvalifikace mistrovství světa minutu ticha za oběti teroristického útoku v Londýně. Zástupci klubu údajně uvedli, že mrtvé uctí způsobem, který je jejich kultuře bližší. Oslavou?

Během minuty ticha, kterou normální lidé chápou jako vzdání respektu a uctění památky, pokračovala, na rozdíl od domácích Australanů, většina saúdských hráčů v rozehřívání, stejně neuctivě si počínala i lavička.

Podle informací australského svazu zástupci hostujícího týmu prohlásili, že mrtvé uctí způsobem, který je jejich kultuře bližší. Minuta ticha prý není v souladu s jejich kulturní tradicí. (Zdroj: iDnes)

Aha... Tak to potom ano... Omlouvám se saúdským bratrům. Když jde o jejich kulturu, tak se musíme přizpůsobit i kdyby bagr. Jak by napsal multikulti guru panErt: zkrátka jen takoví potížisti. A kdo ví, oním uctěním mrtvých možná mysleli své souvěrce. Rovněž pevně doufám, že Australané dali během zápasu Saúdům dostatek času na pravidelnou modlitbu! Pokud ne, tak bych zvážil kontumaci ve prospěch šejků z království nedemokracie.

Zdá se, že když jde o kulturu blízkovýchodní, islámskou, ropnou, tak se omluva vždy najde, bafuňáři povětšinou mlčí a jeleni se pasou. Udělat to jakýkoliv evropský stát, tak ho bude FIFA, neZiskovky, EU, NATO, OSN a všichni (nejen) naši politicko/umělecky/novinářští lokajové humanitárně bombardovat hlava nehlava. A Sorosovi svazáci a užiteční idioti budou punktovat demonstrace pro CNN a ČT.

Kolem a kolem, šlo přeci jen o jednu deprivovanou dodávku, která vždy troubila na pozdrav a pouštěla lidi na přechodě a jejíž čin všechny ostatní dodávky hned odsoudily. (psal jsem Útočila britská dodávka, která vždy troubila na pozdrav, ostatní dodávky útok odsuzují)

Jsem sám zvědav, zda někdo bude tak smělý a zvedne varovný malíček. Prý to dokonce vypadá, že "událost bude mít dohru". Ale ne, fakt? Vždyť o nic nejde. Taková malichernost. Já bych jim zaplatil multikulturní školení u Člověka v tísni nebo Open Society Fund Praha - alespoň by naše páté kolony mohly někde ulít další miliony a namastit si multikulturní kapsy.

Autor: Tomáš Vyoral | karma: 44.51 | přečteno: 2759 ×
Poslední články autora