Tomáš Vyoral

Itálie už inženýry a lékaři přetéká, konečně se dostane i na nás!

3. 07. 2017 10:07:11
Konečně se s námi o vysoce intelektuální a kvalifikovanou syrskou elitu, především z Afriky, Evropa taky podělí. Konečně se splní sny řady užitečných idiotů a budeme patřit na multikulturně vyspělý západ!

Mohu nabídnout šampaňské?

Podle všeho již má Itálie inženýrů, lékařů, žen a dětí dostatek. Podobně jsou na tom, dle slov kolouška Macrona, frau Merkel a vrcholných politruků Junckera či Tuska, i v Německu, Francii, Švédsku, Nizozemsku nebo v Belgii. Nedostatek kvalifikovaných pracovních sil je zažehnán, porodnost se opět zažehla! Což o to, že často i nedobrovolně, ale zažehla. A tak zoufalí Italové chtějí otevřít přístavy ostatních zemí a pomoci v evoluci i jim! I nám. Cestovka Frontex už u břehů Libye nabírá další opáléné svalnaté syrské felčary a inženýry, kteří si šli mezi vizitami zaplavat.

A konečně se třeba dostane i na nás, zaprděný, xenofobní východ. S porodností jsme na tom nic moc, nezaměstnanost na nějakých 5 procentech a chybí kvalifikované pracovní síly. Tak nám sem pár tisíc inženýrů a lékařů taky pošlete. My jsme ty kvóty chápali jako nějaké invazivní zlo - měli jste nám blbům rovnou vysvětlit, ze jde o posílení naší ekonomiky a hospodářského růstu!

Konečně budeme mít dostatek řezníků, chirurgů, profesionálních pyromanů, FSV UK doplní profesorské stavy, Sorosovy neziskovky získají profesionální demonstranty a nejrůznější neZiskovky další miliardy z našich kapes na tzv. integraci do lékařského a inženýrského stavu.

Autor: Tomáš Vyoral | karma: 47.46 | přečteno: 7451 ×
Poslední články autora