Indoktrinace nejmenších: pohádková kniha o gayích Král & král & rodina brzy v ČR

Brzy budete moci obohatit mysl svých dětí 2. dílem "pohádkové knihy" o dvou homosexuálních králích. Tentokrát si adoptují holčičku a budou rodina! A dobro vyhrálo nad zlem! Hatefree dělá reklamu a indoktrinace jede.

O čem pokroková pohádková kniha je? Na Hithit, kde vydavatelství na knihu sbírá příspěvky od veřejnosti, se píše:

"Adéla přeložila knížku Král & král & rodina, která navazuje na knížku Princ & princ. Z té víme, že si princ tak dlouho vybíral z princezen z celého světa, až se zamiloval do bratra jedné z nich. A byla svatba. V knize Král & král & rodina vyráží novomanželé na svatební cestu do pralesa, odkud si v kufru přivezou překvapení – malou holčičku. A tak ji adoptují. A všichni žijí šťastně, že…"

Vskutku vybrané "pohádkové příběhy" pro nejmenší děti. Jak napovídá už výše uvedené stručné shrnutí, uváděné autory českého vydání, vítězství dobra nad zlem je v novodobých "pohádkách" nahrazeno vítězstvím pokrokové agendy nad konzervativní (zpátečnickou) - novodobého "dobra" nad "zlem".

"Adéla Elbel není jenom holka z plakátu. Učí se jazyky a snaží se být světu prospěšná. A má svoje názory. Třeba, že kluci můžou být s klukama a holky s holkama. A že není důvod to tajit před malými dětmi."

S tím nelze než souhlasit. Ostatně něco takového by v současnosti neutajili asi ani na hradě v Karpatech. Nabízí se však otázka, zda je nutné tyto názory šířit do formujících se myslí našich nejmenších agendou skrze pohádkové knihy. Na mě osobně navíc tato (bohulibá/nebo z podstaty spíše bohunelibaá) snaha působí ne jako osvěta, ale jako obyčejná agenda LGBT (proti konceptu tradiční rodiny) pro indoktrinaci našich nejmenších. Nenajdou se vhodnější cesty, a především později?

Jen čekám, kdy se podobné knihy zavedou povinně do školek, školních osnov a do každé skutečné rodiny jedna.

Třeba jsem divný, ale dle mého by se pohádky měli oprostit od politického, multikulturního, LGBT balastu a zůstat u kořenů - u principu elementárního boje dobra se zlem.

Doplňuji ještě jednu východní moudrost: "Chceš-li pokořit nepřítele, vychovej jeho děti."

Zdroje: Hithit, Hatefree

Autor: Tomáš Vyoral | sobota 9.9.2017 11:12 | karma článku: 44,93 | přečteno: 3387x
  • Další články autora
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik