Váleční uprchlíci už netáhnou, přicházejí klimatičtí migranti

Inženýři, lékaři, ženy a děti prchající ze Sýrie, ne nepodobní mladým africkým můžům, budou minulostí. Hvězda soudobé orwellovské žurnalistiky Olda Mánert už nás začíná připravovat na desítky milionů "klimatických migrantů".

Ideolog Oldřich Mánert se podepsal pod článek "Změny klimatu spustí obří migrační krizi. Zasáhne i Evropu, tvrdí studie". Něco mi napovídá, že se chystá podhoubí pro nový terminus technicus "klimatičtí migranti", který nahradí válečné uprchlíky ze Sýrie, kteří (nejen) u Čechů budili skepticismus, jenž se s postupujícím časem potvrdil (když i dle "pravdivých" mainstreamových médií jsou převážná většina migrantů mladí muži z Afriky nebo jiných zemí Blízkého východu (jiných než Sýrie).

V Mánertově článku se mimo jiné píše, že "klimatické změny v následujících desetiletích zažehnou největší migrační krizi v dějinách lidstva. Uvádí to americká studie, podle které budou nový domov hledat desítky milionů lidí. Velká část z nich zamíří podle expertů do Evropy."

„Pokud si myslíte, že má Evropa problém s uprchlíky, počkejte si na to, co přijde za dvacet let. Až klimatické změny vyženou lidi ze subsaharské Afriky, nebudeme mluvit o jednotkách milionů uprchlíků, ale o deseti nebo dvaceti milionech. Určitě nepůjdou na jih, ale zamíří přes Středozemní moře,“ vysvětlil serveru The Guardian někdejší americký brigádní generál Stephen Cheney.

Netřeba ronit slzy a mít o "vděčné migranty" strach, neb samozřejmě "autoři studie doporučují přijetí speciálních směrnic, které zajistí ochranu těchto „klimatických migrantů".

Ač stejný text zmiňuje: "V dlouhodobém horizontu tady mluvíme o existenciální hrozbě pro naši civilizaci. Pokud se budeme dívat jen několik let dopředu, budeme muset jednat, a to v takovém měřítku, jaké jsme tady dosud neměli," tvrdí bývalý vědecký poradce britské vlády David King.

Člověk aby se v tom vyznal. Mánerte, Fendrychu, Pánku, Halíku, Jando, Hatefree, státní Česká televize, CTHH, poraďte! K čemu vás máme? Jak je to ideologicky, multikulturně, neomarxisticky, proEUsocialisticky správně a nezávadně?

Podstatné je, že tvorba nového snědého evropského člověka - mongrela - podle Kalergiho plánu pokračuje...

Pokud jste o Richardu von Coudenhove-Kalergim, Panevropě nebo Kalergiho plánu zatím neslyšeli, uvádím jednu z chuťovek tohoto rakouského politika a filosofa s japonskými kořeny (a československým občanstvím) z díla Practical Idealism (1925): "Člověk budoucnosti bude míšenec (mongrel). Dnešní rasy a třídy zmizí v důsledku zániku prostoru, času a předsudku. Eurasijsko-negroidní rasa budoucnosti, podobná svým vnějším vzhledem starověkým Egypťanům nahradí rozmanitosti národů a jedinců." (odkaz na můj článek o Kalergim a kníže Karlovi)

Autor: Tomáš Vyoral | pondělí 6.11.2017 11:15 | karma článku: 44,37 | přečteno: 3871x