JXD: další Reflexivní demokrat na baterky s totalitními choutkami

Zakažte Aeronet, ohrožuje naše děti! hlásá JXD z Refexu. Alternativci se alternativa zajídá a po vzoru svých "oblíbených" komunistů by konal "demokraticky" se stejnou parádou. A propos: marijánka "vaše" děti neohrožuje?

J.X. Doležal, na oko alternativec, z mého pohledu postpubertální (starší) pán s utkvělou představou, že spolkl (nebo spíše vyhulil) veškerou moudrost světa, volá po zákazu alternativního média. Argumentuje, že Aeronet uveřejnil v houstnoucí atmosféře fotografii teplických prvňáčků s jejich jmény (kterou ovšem převzal od Deníku, ten ji podle JXD však uvedl s dobrými úmysly).

"Z dobře míněného tabla se stala trestní věc - přesněji z vyhrůžek dětem na tom tablu. Takže se zcela zásadně změnila právní situace kolem publikování fotek a jmen těch dětí." JXD

Nejsem právník, logicky to snad smysl dává, nicméně původcem zveřejnění zůstává Deník, Aeronet se od jakýchkoliv nenávistných projevů distancuje. Bude JXD podávat stížnost také na Člověka v tísni, že po pobouření veřejnosti provokativním arabským díkůvzdáním na bilboardech uveřejnil i konkrétní jména děkovatelů?

Nabídnu ještě jeden pohled, který vám intelektuálním žurnalistům (jak o sobě jistě smýšlíte) nedochází. Co když největší díl viny za rasistické útoky nesou mainstreamová média (včetně Reflexu i státní ČT) tím, jak zkresleně od začátku o muslimské invazi informují? Včetně unifikovaných frází o 12 běžencích u nás (čti migrantech), že k nám nikdo nechce, že zaprdění Češi mají strach z neznámého (Islámu)... Pak pohled na multikulti třídu (jež u nás dle předešlého neexistuje) v mnohých zjitří emoce.  Tím neobhajuji ty skutečně rasistické (odsouzeníhodné) jedince útočící na děti, tím kladu vinu na vaše bedra. Vinu, kterou vy (opět) unifikovaně bez sebereflexe házíte na jiné (třeba na Okamuru...).

Otázka k zamyšlení, bezdětný Jiří: víte, že marihuana rovněž ohrožuje "vaše" děti? Co napíšete, až někdo bude volat po jejím zákazu nebo po zákazu Reflexu, že ji teoreticky "propaguje"?

Ještě dva úryvky z textu erudovaného novináře z důvěryhodného média. Níže přikládám odkaz jak na článek JXD z Reflexu, tak reakci na Aeronetu. Čtenář nechť si udělá představu, který z textů je založen na argumentech a který "žumpou" nepodložených pomluv. A propos: bonzovat se nesmí, ale hlásit se musí, že, Jiří?

"Zaplať Pánbůh a sametová revoluce za to, že v České republice smějí existovat takové fekálie plné hnoje, jako je žumpa ruské imperiální propagandy Aeronet.cz. Přestože obsahy, které tento server publikuje, jsou čirá lež a proputinovská propaganda, v silné demokracii je svoboda slova natolik posvátná, že za ni musíme platit i existencí hnojníků jako Aeronet." JXD

"Takže tento text zasílám na Ministerstvo práce a sociálních věcí, to jest na velení OSPODu - a Úřadu na ochranu osobních údajů. Posypte, prosím, ty ruské šváby z Aeronetu pořádnou dávkou DDT." JXD

Zbývá se už jen chytit za ruce s kamarády Jandou, Romancovovou, Hatefree nebo Fendrychem a kupředu levá světlým totalitním zítřkům!

Zakažte Aeronet, ohrožuje naše děti!

VIDEO: Tesco vyvolalo v Britanistánu pozdvižení s reklamou na muslimské Vánoce. Muslimové už chodí i po Ostravě a JXD z Reflexu chce zakázat Aeronet kvůli fotkám dětí přistěhovalců z Teplic!

Autor: Tomáš Vyoral | pondělí 13.11.2017 11:11 | karma článku: 43,39 | přečteno: 3228x