Drahoš sdílí seznam nepohodlných webů EUropských hodnot - za zdroj se stydí?

Jiří Drahoš brojí proti "dezinformacím", na svém webu uveřejnil seznam nepohodlných. Ačkoliv se do puntíku shoduje se seznamem EUropských hodnot, jako zdroj uvedl: Česká média, BIS a Ministerstvo vnitra. Stydí se snad za "kolegy"?

Včera jsem uveřejnil blog o (nečekaném) začátku boje Jiřího Drahoše s tzv. proruskými dezinformačnímim weby: Drahošovy obavy z ruských dezinformací. Želé, absence názoru a charismatu = hoaxy! (zde)

Aktuálně se na webu Jiřího Drahoše již objevil sezname oněch dezinformačních webů, o nichž kandidát na prezidenta nepochybuje, že z jejich strany docházelo k ovlivnění voleb u nás... a jehož stanovisko aktuálně dementovala i BIS (rovněž v mém článku nebo například na Novinky.cz.

Nepřehlédnutelnou zajímavostí však je, že Jiří Drahoš, dle všeho, přebral seznam alternativních webů od dezinformátora EUropských hodnot Jakuba Jandy.

Ostatně můžete se přesvědčit sami, seznam, počet a především i samotné pořadí nepohodlných webů se na stránce pana Drahoše i EUropských hodnot neliší. Printscreeny přikládám níže. Ale pan Drahoš a jeho PR tým ("zručně", nebo manipulativně?) jako zdroj oněch webů uvádí: Česká media, zpráva BIS a ministerstvo vnitra. Ano, jistě nelže, ale je to fér, když prakticky primárním zdrojem jsou právě EUropské hodnoty?

Stydí se snad za svou spolupráci s EUropskými hodnotami?

Seznam nepohodlných webů na stránce Jiřího Drahoše zde.
Přehled nepohodlných webů na stránce EUropských hodnot zde.

Udělejte si obrázek sami.

 

Autor: Tomáš Vyoral | neděle 3.12.2017 13:05 | karma článku: 45,36 | přečteno: 5741x