Slušný Drahoš schvaluje bombardování Sýrie. S vyšetřením nebo důkazy se (vědec) nezatěžuje

Slušný Jiří Drahoš je prý i slušným vědcem s řadou patentů. Nicméně, co se práva týká, (vědeckými) důkazy se nezatěžuje. Hlavně držet tu jedinou správnou názorovou linii. Hlavu na pružinu a kývat, kývat, kývat.

Jiří Drahoš (pro ty z vás, kterým se to doposud nedoneslo, zejména velký slušnák, který umí stáhnout i králíka!) se nikterak nenechal zahanbit ostatními (EUSA)kývači a rovněž reagoval na nelegální a nelegitimní (ano, pane ministře s pokřivenou páteří, ano paní Mayová) agresí vůči Sýrii.

Doslova tento (údajně solidní) vědec na svém FB napsal: "Spojenecký úder na Assadův režim byl jedinou správnou reakcí na použití chemických zbraní." (celý text na obrázku níže)

Co na tom, že důkazy, kdo tyto údajné zbraně, a zda vůbec, použil, jsou "přísně tajné", resp. veřejné formou videí od kontroverzních Bílých přileb, kterým na celém světě věří už jen hrstka nešťastníků v čele s mamánkem Macronem a právě asi (slušným, kdybyste nevěděli) Drahošem.

Jako eurokývač a marioneta ex-diplomata Petra Koláře, dle jeho výstupů hájícího u nás jiné než české zájmy, by byl skutečně dokonalý! Co se však jeho vědecké erudice týče, mám o ní čím dál větší pochybnosti.

Ostatně slova jako "jediná správná reakce" bez jakýchkoliv důkazů, sdílení seznamu nepohodlných alternativních webů, vytvořeného EUropskými hodnotami nejmenovaného umělce z filmů pro dospělé nebo několikaměsíční zahraniční vyjížďky/stáže na západ (Německo a Brazílie, kterou ani neuvádí v životopise na svém webu) v době komunismu (ač vstup do KSČ údajně opakovaně odmítl) o tomto "slušném vědci" vypovídají mnohem více, než desítky hodin jeho nic neříkajících rozhovorů a prefabrikovaných frází...

Jiří Drahoš, FB

A jeden starší volně šiřitelný mustr pro média: Modelový rozhovor se slušným profesorem Drahošem - freeware

Zdroje: FB Jiří Drahoš, jiridrahos.cz, Wikipedie

Autor: Tomáš Vyoral | úterý 17.4.2018 12:14 | karma článku: 47,40 | přečteno: 7335x
  • Další články autora
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik