Integraci čest! Němečtí fotbaloví reprezentanti věnovali dres svému prezidentu Erdoganovi

Úspěšná dezintegrace v praxi. Fotbalové hvězdy Özil a Gündogan opět nabourali teorii supr-trupr integrace. Byť reprezentanti Německa, veřejně odhalili, že jejich prezident je Turek Erdogan. Proč tedy reprezentují Německo?

Němečtí fotbaloví reprezentanti s tureckými kořeny Mesut Özil a Ilkay Gündogana se s tureckým prezidentem Erdoganem sešli "v jednom z luxusních londýnských hotelů. Na záběrech ze schůzky je vidět, jak si s tureckým prezidentem třesou rukou a s úsměvem mu předávají své dresy. Gündogan na něj dokonce napsal, že ho věnuje „svému prezidentovi“. (iDnes.cz)

Pro nás, "méně vzdělané staré občany převážně z vesnic", se nejedná o nic překvapivého, nicméně pro ty "více vzdělané mladé zejména z větších měst" by se mělo jednat o další "drobné" znamení zpochybňující sociálními inženýry (a užitečnými sluníčky a "liberálními" experty) prosazovanou multi-kulti agendu a integraci islámské povahy do té naší.

Vždyť, kdo by měl být integrován lépe než úspěšné fotbalové hvězdy reprezentující Německo (a druhá generace tureckých migrantů)? Nicméně Özil a Gündogan zcela bez skrupulí ukázali všem multi-kulti zaslepencům, že JEJICH PREZIDENT je Turek Erdogan. Proč tedy nehrají za Turecko? A co na to Němci, ať už fotbalový svaz či politická reprezentace (po Merkel ostatně jako by se delší dobu slehla zem)?

Předpokládám, že až na pár prohlášení, se v současné době "připokakanosti" (čti politické korektnosti) stane leda Putna. Nicméně by mě zajímalo, co by se stalo, být to v opačném gardu...

Autor: Tomáš Vyoral | středa 16.5.2018 13:26 | karma článku: 45,09 | přečteno: 3457x
  • Další články autora
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik