Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nějak nechápu, co u nás pořád hledá. To si svatý dědeček něco zapomněl u Havlů?

18 14
možnosti
TK
RM

Skvělý článek, přesto nepochybujj o tom, že se najde spoustu zabedněnỷch sluníček bez vlastního názoru, kteří si myslí, že uctíváním lehkoživky jsou tak nějak lepší něž Ti co se živí prací.

39 16
možnosti
VL

Je fakt že jeho rozpočet by byl zajímavý - jen náklady na letenky...

8 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
15 22
možnosti
VL

Hloupé je spíš mávání vlajkou neexistujícího státu a čekat že to něco změní...

15 11
možnosti
MR

Já si myslím , že žiji v demokratickém státě, že můžu být uchvácen woodu, hare krišna a podobnými učeními. Myslím , že komunismus a fašismus, jsou ale jako ideologie pod čarou už jen proto, že za těmi ideologiemi stojí moc hrobů nevinných. Proč se tu producírujou lidi, kteří nepokrytě vzývají Mao Ce tunga, proč soudruzi z KSČM jezdí vždy v listopadu (kolem 7. listopadu) utužovat vztahy do Ruska. Všichni mlčí. Komu nesedí dalajláma tak ať ho neposlouchá, ale nechat se šéfovat čínskou ambasádou, pokyny alkoholika to je opravdu vrchol. Víte Rakousko bylo v době studené války Ruskou okupační zónou, kterou vyklidily, s tím že se mohou vrátit, Rakousko, se ale nikdy nepodělalo a vždycky platilo za zemi, která měla v otázce lidských vysoký mravní kredit. jaký kredit má ta naše zemička, stydím se, když pan prezident vystoupí anglicky v OSN a navrhne všem řešení, na úerovni pitomosti .......

8 4
možnosti
SS

Až na to, že tu nejde o Tibet, názory Dalajlámy, se kterými se někteří ztotožňují a jiní ne, toho, jestli někdo využívá jeho osoby či ne, ani o marxismus, multikulturalismus, atd., zda-li je někdo vyznává či nevyznává, co zde různí stačili napsat k odvedení pozornosti, aby snad ukázali svůj odpor k těmto hodnotám, ale o podepsané prohlášení našich představitelů, jímž de facto deklarovali poslušnost Číně.

Naši představitelé činí pak takové kroky, jež jsou v zájmu Číny a různou formou se poté logicky snaží potlačit a znesnadnit jakékoliv jiné názorové projevy a dehonestovat je, jako nám předvedli i při návštěvě čínského prezidenta.

To je servilita a jednání vůči občanům pro mě nepřípustné bez ohledu na to, jaký mám názor na Dalajlámu a co kdo vyznává či ne. Mohu s kýmkoliv nesouhlasit, ale budu se snažit hájit právo jeho názory říkat a snažit se Číně, či komukoliv, neumožnit zasahovat do politiky ČR takovým způsobem

Také byste podepsal a nebo jste měl jen potřebu vyjádřit nesouhlas s Dalajlámou a toho, kdo jeho názory prezentuje a zaštiťuje?

Dříve lidé také podepisovali. Dnes lidé píší do diskuzí a články o Dalajlámovi, byť nejde vůbec o to, co Dalajláma říká, ale kdo nám určuje pravidla, stejně jako, když Kiskovi Čína poslala výhružné avízo. Mnozí si říkají vlastenci, ale s Čínského zadku jim koukají jen nohy.

Ovčáček, tiskový mluvčí prezidenta:

"Temné nitky k mnohým představitelům tzv. svobodných univerzit vedou k nejrůznějším pochybným tzv. neziskovým organizacím, z nichž mnohé přímo řídí rezidentura americké ambasády. Jejich dnešní šaškárna s tibetskými vlajkami ovšem český lid neoklame."

Patříte také mezi ty, jež prohlédli?

asi bych to parafrázoval: "Plány revanšistů zhatí naši vepři boubelatí" nebo "My si svou zem zločinnými imperialisty rozvracet nedáme"

Jsem si bohužel vědom toho, že až jim to zase při volbách lidé hodí, tak si ČR nikoho jiného nezaslouží a ani nikoho lepšího mít pravděpodobně nemůže, protože jsou prostě politici zrcadlem našeho národa.

25 9
možnosti
JR

Dalajláma uvedl, že pokud jde o společensko-ekonomické uspořádání, je stále přesvědčeným marxistou. Tibetského duchovního vůdce tak znepokojují narůstající rozdíly mezi chudými a bohatými, k nimž dnes dochází po celém světě.

„Pokud jde o sociální ekonomii, tak i když jsem buddhistický mnich, jsem marxista.“

„Marxismus má morální etiku, zatímco kapitalismus je pouze hodnba za ziskem.“

Kongresové centrum v Praze

Zdroj:http://pavelherman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=447227

8 1
možnosti
TH

Jinými slovy je to sympatizant historicky prokázané debility. A kdo se nepoučí z historie je odsouzen si ji zopakovat. V poho. Ať si v Tibetu zkouší další a další socialistické experimenty, ale není důvod to tahat k nám. Jako by těch donašečů kravin nebylo dost (Dienstbier, Marksová, Valachová, Juncker, Mogherini, Obama ...)

17 0
možnosti
Foto

Dalajlamu mám na háku, ale co mi vadí jak naše vláda leze do riti Číně

25 8
možnosti
IU

I89v39o 98U33r29b46á84n78e90k

19. 10. 2016 19:31

Tak nekupujte Škodovky a jiné produkty...třeba Čínu oslabíte...

2 13
možnosti

Ach jo, jít proti proudu za každou cenu. A když žádný proud nevidím, vypustím nádrž, abych měl proti čemu protestovat.

9 10
možnosti
TV

Ač je článek více "agresivní", než jsem zamýšlel, tak myslím, že nejde proti proudu za každou cenu...ale alespoň za nějakou cenu, neb jak jde o Tibet, všichni zvedají vlajky (vyrobené v Číně)

9 4
možnosti
Foto

P91e96t23r 63H96e45s66s

19. 10. 2016 18:02

Jako učitel na SŠ jsem videl pár takových jako jste vy. Odpor k autoritám (Havel, Dalajáma) a nechuť se něčemu podrizovat. To je jen postpubertalní vzpoura. Měli jsme ji skoro všichni a nebojte s věkem to přejde.

28 37
možnosti
PN

Já zas viděl patolízaly, kterým stačí, že někdo prostě je brán jako autorita, zcela bez ohledu na obsah nebo jakékoli argumenty.

34 7
možnosti
KT

Blbostě a pitomostě, jak by to nazval Jan Werich

11 12
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik