Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Brady sice v koncentráku byl, ovšem v Osvětimi jen podle jména, ve skutečnosti nebyl v Osvětimi II Březinka (vyhlazovací tábor,) ale byl v pracovním táboře v Gliwicích, kde opravoval železniční vozy. Tento tábor byl jedním z pobočných táborů Osvětimi, ale nešlo o vyhlazovací tábor. Samozřejmě to nebyly žádné lázně, ale pouhé "Osvětim" zní jako vyhlazovací tábor a je tedy poněkud zavádějící. P. Brady je zřejmě dementní, pokud mu stačí, že mu jeho synovec řekne přijeď dostaneš metál, protože jsi mentál. Jinak by asi věděl že musí nejprve dostat oficiální pozvání. Text pokračuje dále: https://abload.de/img/brady7pu94.jpg

Přebráno z diskuze pod článkem:

http://www.hlavnespravy.sk/v-cesku-bola-spustena-medialna-hra-proti-zemanovi-ako-to-bolo-v-skutocnosti-s-kauzou-brady/851949

2 1
možnosti

S prominutím, jste ve srovnáním s tím koho urážíte naprostá nula a cucák. Ale máme svobodu, proč ne. Na rozdíl od Vás komunistickou nesvobodu pamatuji a zemanovský bolševický hnus , poklonkování Číně a "vítači" čínského prezidenta apod. mi tu dobu silně připomněli. Díky snaze Putina o obnovu ruského impéria není návrat starých časů nereálný. Zeman už překračuje meze únosnosti , je třeba se proti němu postavit a zůstat součástí vyspělého demokratického Západu.

1 1
možnosti

Jako cucak a nula dovoluji si vam poukazat na bolsevicko marxisticky diktat z EU, na imperium USA rozjebavajici cely blizky vychod..ale to je asi v poradku

2 1
možnosti
Foto

Vystihl jste to krásně, zasmála jsem se. R^ Samozřejmě, že si něco vytrpěl, ale ať si medaile vezme a jede, za těch pár dní je přeBradováno.

6 1
možnosti
Foto

opravuji - přeBradyováno

0 0
možnosti
Foto

Pane, jste si jistý, že jste "divadelník, písničkář a básničkář", jak o sobě uvádíte? Pokud ano, pak v naší současné jediné přípustné a správné "pravdoláskařské kulturní frontě" musíte být doslova "černou ovcí".

Děkuji za Váš článek a Vaši odvahu! R^

14 1
možnosti

To vite, ze jsem cernou ovci (ac jen mezi amatery). :) Je treba jim obcas ukazat, ze existuje i jiny nazor, nez vzajemne poklonkovani.

1 1
možnosti
Foto

Ta vaše fotka, v takovém stavu končívám já po přečtení vašich výtvorů. Částečně je to tím, že z toho bolí hlava, částečně tím, že si říkám : "je to vůbec možné?"

3 11
možnosti

M87a28r63t49i32n 60R10a46m

28. 10. 2016 11:51

Prevence bolesti hlavy je v tomto případě jednoduchá: nečtěte tohoto autora ;-D

12 0
možnosti
Foto

R^R^ ještě že jsem si tohle přečetla, zvedlo mi to náladu, už jsem se chtěla zoufalstvím nad stavem našeho národa utopit v brandy-zachránil jste mi život:-)

15 3
možnosti

To me tesi. Diky za reakci. :)

0 0
možnosti
Foto

Ten stařeček ví co dělá. Přes vysoký věk je politicky činný, a to zcela vědomně. Na to je třeba adekvátně reagovat. Nebát se, nekrást a vracet mu, co si zaslouží. Proto karma, hezký den !!

4 2
možnosti
Foto

No jasně, nacistický lágr přežil a před vaším komunistickým včas utekl, tak aspoň na konci života mu to osladíte, že?

5 2
možnosti

Va bych chtela hosiku videt, jak byste se tvaril v koncentracnim tabore, jak byste se tvaril, kdyz by odvedli vasi sestru do plynu....Rv

9 2
možnosti
Foto

Ano, to je bezesporu tragický osud. Ale státní vyznamenání by mělo být udělováno za zásluhy o stát. To co u nás každý rok probíhá je pouhá fraška a pan Brady tomu nasadil korunu, když se propůjčil k zpolitizování dnešního svátku. Vyznamenávání by se nemělo stát tradicí, ale výjimečnou událostí. To za chvíli vyznamenají i Láďu Hrušku za osvětu stravování.

6 0
možnosti

To se nezmůžete na víc než na výraz"dědula"? Trapné, jako celý článek.

8 4
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS