Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pěkně a velmi slušně napsáno! Rozhodně karma! R^

A máte tam jednu překrásnou definici takového "ideálního nikomu nevadícího kandidáta":

"...pan Horáček zatím netváří ani jako ryba, ani jako rak, neslyšel jsem prakticky žádný jeho pevný politický postoj, výrazně se proti ničemu (a téměř nikomu) nevyhraňuje a snaží se působit dojmem bodrého strýčka žijícího mezi knihami, který chce laskavě spojovat ..."

Ano, to na pana Horáčka (model 2016 a více) celkem sedí! :-)

Pro mě osobně to ovšem představuje jasný důvod, proč ho nevolit než proč ho volit. Takových "kladných a rozbředle beznázorových " kandidátů by totiž mohly být tuny (pokud by ovšem nejprve vyhráli první cenu ve Sportce nebo v Eurojacpotu a nemuseli již nadále starat "o chléb svůj vezdejší").

Myslím si, že nás čeká tak těžká doba, že takového prezidenta absolutně nemůžeme potřebovat!

15 5
možnosti
JAN

Pokud vám vadí na Horáčkovi, příp. i jiných lidech, obyčejná slušnost, pak jste naprosto mimo. Mně tedy vadí a to především - prolhaný dočasný nájemce hradu Zeman.

6 7
možnosti
Foto

Ale samozřejmě, že jako Evropané máme moře, zlato z MS a nebo třeba výborné pivo. Nebo snad nejste Evropan? Já se tak cítím. Pokud si vyděláte dostatek peněz, není problém se k tomu moři dostat.

Stejně je i pravda, že by migrační vlna přišla tak jako tak. Nejsem žádný příznivec Horáčka, netajím se tím, že jsem odpůrcem Zemana. Nezpochybňuji intelekt pana Zemana, stejně tak nezpochybňuji intelekt pana Horáčka, nicméně pan Horáček mi přijde slušnější, méně vyhraněný a nakonec celkem i slušný kandidát.

Nato a EU nám opravdu zaručují národní existenci a liberální demokracii. Nebo Vy to tak snad necítíte? Máme tu svobodu, takovou, jakou si sami zasloužíme, nemusíme se bát rozpínavosti Ruska, nemusíme se klanět Číně, pokud si to nepřejeme, můžeme vyznávat co chceme, pokud je to v mezích zákonů, které si sami vytváříme skrze své volené zástupce.

3 8
možnosti
KL

To tedy ano, zatim nam jeste nejakou narodni existenci milostive nechavaji. :-)

Ja ziji v Evrope, ale citim se jako Ceska ne Evropanka, protoze Evropa je geograficky prostor na kterem se nachazi mnoho narodnich statu se svou bohatou historii i kulturou. Myslim, ze nez se bat rozpinavosti Ruska je prihodnejsi bat se rozpinavosti USA.

Nepochybne vypada Horacek dobre a je jasne, ze na svem vzhledu a udajne slusnosti se snazi vybudovat svoji politickou karieru. Spolu s nim se derou na politicke vysluni nasi herci a zpevaci, kteri citi ohrozeni demokracie, ale nijak je nezajimaji obycejni lide a jejich zivoty, nikdy se nepostavili proti nejake vyrazne krivde nebo nespravedlnosti. Pro ne je jejich boj za demokracii jen dalsi roli. To, ze nekdo zahraje uzasneho mudrce jeste neznamena, ze takovy ve skutecnosti je. Umeni napsat libivou pisnicku znamena dat lidem to, co chteji slyset. A to je jako kvalifikace na prezidenta malo.

10 0
možnosti
TV

A ja jsem rad, ze me ctete.

0 0
možnosti
MC

Galerka. Jsem moc rád, že jsem měl možnost zažít skutečně dobrého presidenta, jehož úrovni se tento muž nemůže připlížit. Jen si kladu otázku, zda je to odvaha, nebo sebestřednost, co jej k tomu přimělo.

5 0
možnosti
IM

I64v24a76n 13M37i42n86á77ř

4. 11. 2016 18:55

Velmi pravděpodobná je tato varianta. Horáček je miliardář, ale i to se prý brzy omrzí. Pak nezbytně následuje - již jen .. touha po moci !

0 0
možnosti
MM

Nevěděl jsem, že nezbytnou podmínkou úsměvu je vlastnictví moře a zlato z fotbalového MS.

Omlouvám se, dále jsem už nečetl, ten titulek mně stačil.

3 3
možnosti
KB

Nečetl jsem to, ale mám názor.

5 0
možnosti
MN

Pan Horáček avizoval některé možné spolupracovníky ve své budoucí prezidentské funkci: Magdu Vašáryovou a Petra Koláře. Oba jsou extrémní eurofederalisté, jejich cílem je jeden stát Evropa s jedním pasem, jednou vládou, jednou politikou, jedněmi daněmi... Oba zároveň intenzivně milují vše americké a až hystericky nenávidí Putina a Rusko.

Horáček má být takový nový český Kiska, který by pomohl rozložit V4 a pomohl realizovat plány Bruselu především v oblasti rovnoměrného přerozdělení migrantů na území EU.

24 6
možnosti
Foto

Je -li tak velikým Evropanem - můžeme od něj (alespoň ti, jež nezavrhli národní identitu) očekávat jen to nejhorší. To moře totiž, které se mu tak líbí, přináší kousek po kousku do Evropy nebezpečí, kterému neumíme čelit.

21 5
možnosti
JB

J39a37n 39B34u49r32d36a

4. 11. 2016 12:02

Evropská a česká identita se vzájemně nevylučují.

3 1
možnosti
PB

....a to sme prozatím u prvního kandidáta,- nechcu pomyslet co dalšího nás čekáV!

13 0
možnosti
VJ

Kandidatura pana Horáčka má, ovšem, jedno veliké plus. Člověk si může směle říci, když tenhle, pak už kdokoliv!

11 3
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik