Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JAN

Nebudu to číst, stačí mi jen váš titulek, i dnes jste dost mimo, škoda. Zkuste si p. Horáčka, nebo někoho z oponentů Zemana někdy poslechnout. Protože slyšet lidi, kteří neštvou národ proti sobě jako Zeman, kteří nelžou jako Zeman, je velice příjemné a pro dobrý život dokonce i celkem zásadní ;-D.

7 9
možnosti
Foto

Pane Novotný, nechápu jak se můžete vyjadřovat k něčemu, co jste (jak sám říkáte) nečetl a číst ani nehodláte. Rv

A k tomu, co jste napsal - já opravdu nejsem nějaký fanatický příznivec prezidenta Zemana, ale opravdu nevím, čím údajně rozeštvává národ. Mohl byste mně to, prosím, blíže objasnit a konkretizovat?

Víte, já bohužel naopak vidím, jak dnes a denně skutečně rozeštvává náš národ jakási nadřazená skupina umělců, která se sama pasovala na "hlídače morálky a slušnosti" a ve skutečnosti koná a vystupuje jako největší sprosťáci!

13 3
možnosti
TV

Pane Novotny, jestli tito lide nelzou jako Zeman ukaze cas a mozna castecne ukazuje uz ted. Ale nemam duveru k andelum typu pana Horacka nebo Halika. Podle me akce na Staromestske namesti v den narodniho svatku, dle meho, zrovna spojovaci neni...

4 1
možnosti
KL

Mozna by nebylo spatne si poslechnout, co Zeman opravdu rika a ne cist clanky, ktere jen interpretuji, co rekl, pripadne jen nazvy clanku.

3 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik