Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J19a78r34a 84R81a41n29k

8. 11. 2016 23:23

Budete se zde casem chlubit a honosit vysokou karmou jako pan Petrik, tem umelcum je jedno, co zde nejaky nepochopeny a nenalezeny radoby jeden z nich piseRv

0 2
možnosti
TV

Nevím, kdo je pan Petrik. "Umělcům" (ty uvozovky bohužel musím, ač vím, že je to trapné) je samozřejmě jedno, co kdo jiný píše... Ale alespoň vy na to kouknete a třeba si alespoň nad jednou větou řeknete, že by na tom něco mohlo být.

1 0
možnosti
JP

Jaký diktát EU? O čem konkrétně mluvíte? Máme volný přístup na obrovský trh, který však potřebuje pro svou funkci určitá pravidla. Demokraticky byť těžkopádně rozhoduje většina, holt se někdy budeme muset podřídit, to snad pochopí i malé dítě. Díky členství v EU ekonomicky prosperujeme jako nikdy v historii, svobodu a bezpečnost máme nejvyšší v naší historii. Ale Putin vylákal z děr bolševické krysy, které by si přály návrat do starých časů. EU agresivní a rozvratnou politiku Putina ustojí a my také. Ponaučením a připomenutím minulosti pro všechny může být návštěva čínského prezidenta a celé to podivné Zemanovo řiťolezectví do Číny, jehož hlavním cílem je oslabit EU.

1 1
možnosti
TV

Myslíte, že před vstupem do EU jsme neměli přístup na obrovský trh? Prosperitu, bezpečnost a svobodu máme (zatím) na vysoké úrovni, ale nemyslím si, že díky zásluze byrokracií prolezlé, socialistické EU. Ano, pravidla jsou třeba, souhlasím, ale myslím, že pravidla volného trhu, pohybu zboží a kapitálu nejsou úplně spojena s povinnými kvótami pro přerozdělování uprchlíků (tedy bezpečnostní politikou státu), se zákazy žárovek, motorů do vysavačů, pojmenování pomazánkového másla nebo rumu, s kvótami pro zastoupení žen ve firmách (jakkoliv k nim vedu úctu).. ano demokraticky rozhoduje většina, však se podívejte, jak byla EU gentlemany a médii respektována většina při hlasování o Brexitu (staří senilní lidé, co zkazili mladému výkvětu život)... podívejte se, jak je respektována většina v ČR, tzv. v zásadě hloupí, nevzdělaní lidé z vesnic, co zvolili Zemana (jakkoliv ho také nemusím)... Podivné Zemanovo řiťolezectví může být jen praktickou politikou.. o kolik je Čína a Rusko méně demokratičtější než Saudská Arábie, Turecko, Katar, Emiráty? I kdyby Putin agresivně rozvracel EU (o čemž pochybuji), náš velký vzor USA (který v současnosti do Evropy vyváží další skvělou zábavu v podobě klaunů), rozvrací celé státy - Jižní Ameriky, Blízkého východu i Afriky... občas i Evropy (bombardování Jugoslávie, Srbska...kdo ví, jak to bylo s Ukrajinou).

5 0
možnosti
OB

Souhlas, dobrý článek jako vždy R^ Musím přiznat, že od začátku jsem byl zásadně proti přímé volbě presidenta, ale teď když sleduji jak se můžou havlisti (a lidé co nejvíce prosazovali přímou volbu) z becherovkáře p.srat, tak se královsky bavím ;-D. Becherovkáře jsem nevolil, ale v dalších presidenských volbách mu půjdu dát s ledovým klidem hlas už v prvním kole R^EU;-D

11 2
možnosti
JR

Přátelé, jsme v NATO a v EU a to je moc dobře. viďte.

Snahy Zemana, Vyvadila, Vyorala a dalších soudruhů toto zvrátit budou stejně marné. 17. listopadu to případným pochybovačům vysvětlíme.

2 5
možnosti
OB

V demokratických volbách nemáme šanci, tak si tu naši "pravdu a lásku" vykřičíme na náměstí, tak nějak jste to myslel ? ;-DEUR^

10 0
možnosti
JR

Co z vás vyroste ? Další soudruh Cvalín ?

1 7
možnosti
JR

Pane Nováku a paní Korbelová, vy máte něco proti soudruhu Cvalínovi ?

1 0
možnosti
DR

Kdybyste napsal, že máte pos.aný život a může to za to Havel a kavárna, nemusel byste psát tolik zlostných blogů.

Jen je škoda, že jste tak zapšklý už v tak mladém věku.

3 18
možnosti
Foto

Jak víte, jaký má autor článku život? Vy ho znáte osobně?

7 3
možnosti
JR

Vy také nejste moc velkým fandou demokracie euroatlantické civilizace, viďte.

Že by vám více vyhovovala ta východní - ruská, čínská nebo severokorejská ?

2 15
možnosti
MD

To sedel takto jeden deda na zaprazi, dival se jednim okem na 'euroatlantickou civilizaci' jak zaleva muskaty, druhym na holky jdouci po navsi, vzpomnel na mladi a povzdychl si.

1 1
možnosti
PB

..... celej tejden sem byl neklidnej,- stepoval sem kolem studny jak starej Brůna a moje zvlhlý voči směřovaly na Západ !,- a představte si to !,- voni se ty pobouchanci z Evropy v nějaký Rize paktovali s tema čínskejma komunistama,- voni mi to snad robijou naschvál?!,- ...... ááááá nebo sem byl málo neklidnej V?!?

14 2
možnosti
MD

Tak starej a uz lzete! .."paktovali s tema čínskejma komunistama .." Vsichni vi, ze se byli distancovat od nasi nedostatecne hrde ctyrky.

3 1
možnosti
Foto

jó, jó a hlavně klid na práci.

5 2
možnosti
MD

tak, tak, prace vyzaduje soustredeni a lumparny 'spolecensky mlhave pocasi'.

4 1
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik