Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-) Další ,,segment na trhu" demokracie. Může do schemat zapadnout, či jiné segmenty potlačit (porazit?). Nejde o nic moc, ,,jen" o MOC, či podíl na ní. Realisté vycházejí z reality. A vědí, že i tu jde do jisté míry formovat. Třeba i v ,,zájmu lidu".;-)

1 0
možnosti
ZJ

... Vítám též vstup Petra Robejška do politiky, ale dřív, než začnu soudit,nebo začít pochybovat, počkám si na REÁLNÉ ČINY;-)!

3 0
možnosti
RH

Realisté jsou snaha Penty o napodobení Babiše. Vidí, jak mu to politické angažmá sype...

4 1
možnosti
Foto

Nějak ten váš text nechápu.

DLOUHOU dobu ho sledujete a vítáte jeho vstup na politickou scénu, ale najednou zjišťujete, že je to možná elitář a trousí floskule?

Dost brzo, kdy se ještě sám politicky programem nevymezil. Budete zřejmě jeho NEOCHVĚJNÝ volič. :-)

3 1
možnosti
TV

Sleduji jeho vystupování v rámci pragmatickeho komentování a rozboru aktuálního dění. Nicméně zda se, že proměna s pragmatickeho komentátora a analytika v člověka vstupujícího do politiky pánů Robejskovi příliš neprospívá (můj pohled). Ale zatím krom floskuli prakticky nic neuvedl. Takže čekám na program, konkrétní návrhy a činy.

4 0
možnosti
Foto

Důvěřuj, ale prověřuj. Uvažujete velmi rozumně.

1 0
možnosti
ZB

Robejšek je jen další elitář,který říká co chtějí lidé slyšet a tak "bojuje proti elitám".Člověk,který má plná usta vlasteneckých frází a přitom mu jeho vlast není ani na tolik dobrá,aby se do ní přestěhoval je prostě pokrytec.Vy mu ovšem stále věříte...a to jste ještě neuvedl finanční krytí miliardáře Dospivy a jeho Penty,ten své peníze jistě také bude obětovat pro blaho vlasti.Skoro mi ukápla dojemná vlastenecká slza...;-)

4 0
možnosti
TV

Ač stále trochu doufám, tak sám vidíte, v jakém duchu jsem se na hvězdu posledních dní podíval ,). Diky

1 0
možnosti
Foto

A83l43e18š 69P17r65a58g44e79r

28. 11. 2016 10:27

Také jsem kvitoval jeho vstup do politického dění, jenže pak vidím jeho "vstupní video" pak čtu s ním rozhovor a najednou mě napadá, že pan Robejšek není jiný a nenabízí evoluční politiku, ale jen změnu tváře toho stejného modelu politika, který tu na nás rok co rok vykukuje, nepřináší nic, bere energii a zapadá... někde je chyba a asi tuším kde.

4 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik