Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... tak nejvíc mě zaujalo to Ministerstvo pravdy (?),- to voni jako utnou internet, nebo přerušijou TV vysílání a nepravdy jako hnedle narovnaj do pravdy, nebo jááák? ,- a kdo vo tej pravdě vlastně bude rozhodovat, jaká je k temu třeba kvalifikace ?!,- musim bejt členem nějaký partaje, netrestanej, hetero, nebo bude stačit dělnickej původ a kladnej vztah k Bruselu ?!?,- .... se podivejte na ty klauniV!

6 0
možnosti
JZ

To je teda blbej citat.

1 0
možnosti
RH

Když Zeman blábolil o tom, že je potřeba stabilizovat společnost po čínsku, tak ho mnozí soudruzi obhajovali. Teď se jen ozbrojené síly snaží čelit dezinformacím a vy z toho děláte útok na svobodu. Je to vůbec zvláštní, že si apologeti východních despotických systémů potrpí na svobodu. :-)

10 6
možnosti
TV

Kdyby celili dezinformacim v celem spektru, tak to mozna bude mit nejaky vyznam (ac pro me stale neobhajitelny), ale ve svetle zkusenosti z poslednich let, se bude pouze jednat o propagandu spravneho pohledu - muj osobni pocit

5 1
možnosti
JR

Je zde docela hodně lidí, kteří by chtěli zvrátit náš polistopadový vývoj a vytrhnout nás z euroatlantických struktur, protiamericky a protiunijně zaměřených.

Vy patříte mezi ně.

A to znamená, že všechna 3 vámi popsaná opatření jsou velmi potřebná. Otázka, jestli jich není málo. Demokracii a svobodu je nutno bránit před lidmi jako vy.

8 9
možnosti
ZB

Já nevím proč nejste s transparentem a ruskou vlajkou v ulicích.Brání Vám v tom někdo?Jestli se Vám to líbí nebo ne,jsme v informační válce a lžím a dezinformacím z ruské strany a jejich "alternativních webu píšících pravdu" je třeba čelit.Ne každý má chut si natlačit do hlavy ruskou propagandu.USA je na rozdíl od Ruska náš spojenec,tam není co řešit...

9 10
možnosti
TV

Jak je vidno, jste si ruske propagandy vedom a zcela jiste, jelikoz mate rozum, dokazete filtrovat... ale o prozapadni propagande nikde ani slechu, vsimate si i te? Mainstreamove?

3 3
možnosti
Foto

Petice ani davy na náměstích nečekejte, protože (např.):

- málo lidí tuší, co se připravuje

- málokdo z těch, co tuší, si uvědomuje dosah

- lidem se aktivistovat nechce, protože to v posledních letech dostalo nálepku čehosi nepatřičného

- vyjadřovat nesouhlas znamená být v jakési kavárně v Praze

- .......

- lidi čekaj,že za ně všechno někdo vyřídí k jejich spokojenosti

- lidi na to se.ou.

5 2
možnosti
ON

O17n13d73ř90e17j 38N75ý72č

2. 12. 2016 11:30

Podle vás USA fuj a na konci se odkazujete na výrok jejich prezidenta. USA jsou náš spojenec tak není nic nenormálního že můžou jejich drony přes nás létat. A bohužel kontrola internetu je v dnešní době nutná.

9 8
možnosti
TV

Nepisi, ze USA fuj, ale je treba uvazovat a nelezt apriori do zadne ze zadeli... zejmena, pokud se nejedna o obranu ale o provokace

8 5
možnosti
ZH

Nojo, teoreticky máte samozřejmně pravdu. Je to Big Brother jako vyšitej. V praxi je to už ale trošku jinak. Nějakých 90 % zmařených teroristických útoků v Evropě můžeme připsat jen a jen odposlouchávání a sledování internetu. Ono to neprobíhá tak jak se nám snažít vsugerovat. Nikdo nečte internet, ani maily, jen to co počítače vyhodnotí jako relevantní, dostane někdo na stůl, nebo se sepne nahrávání telefonického hovoru. Aby jste se dostal k těm relevantnim věcem, musí počítačem proběhnout všechno, to prostě jinak nejde. A tady je teprve to nebezpečí, ono záleží na tom, jaká kritéria ten počítač dostane. Tady je potřeba prosadit parlamentní kontrolu a hned do zákona napsat, že zneužití se cení na 10-15 let kriminálu. A co se týká té "cenzury".

Vzpomeňte si na zabrání Krymu. Na krymu byl naprostý klid, i když na Majdanu protestovali desetisíce lidí. Nikdo na Krymu nedemonstroval za přimknutí se k Rusko Asijské celní únii, nebo za připojení k Rusku. Teprve když nastoupila informační mašinérie z Kremlu, která lidem odhalila "pravou podstatu kyjevských fašistů", tak se najednou všichni chtěli vrátit do Ruské náruče. A kdo nechtěl toho zabili. Takže ano , lživé propagandě se musíme bránit.

6 5
možnosti
TV

A jdo urci, ktera propaganda je lziva a ktera je ta spravna? A na zaklade ceho? Nejsem si vubec jisty, ze cena za spehovani a mozne zneuziti nevyvazi teoreticke zabraneni nejakemu procentu recidivy.. riziko zneuziti ve prospech nejakeho aparatu, je dle me, horsi

6 3
možnosti
MM

To, co jste napsal v titulku je hluboce filosofická otázka. Myslím, že jste si s ní popasoval zcela povrchně, ideologicky a s jistým politickým zaměřením. :-/

2 2
možnosti
SN

:-) Napsal jste to výborně ! Už máte prvního oponenta, kterému se líbí i když ho ráno budou sledovat kamery na záchodě ! Tak s takovými to nevyhrajem ! Pro Vás!

R^R^R^

5 3
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik