Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^ Pan Holub napsal na podobné téma článek a ve stejném duchu zde diskutuje; dle mého neupřímně sluníčkově. 1) Je mu jedno, že více jak 85% jsou muslimové. I Sobotka, a to je co říci, musel přiznat (s pohledem na západ), že by bylo zásadní chybou zvyšovat početnost muslimské komunity.

2) Je velký rozdíl přijímat migranty ze Slovenska a nebo i z Ukrajiny,( rychlé zvládnutí jazyka - potvrzeno praxí, podobné školství) a nebo přijímat pologramotné nebo i negramotné z Afriky (nevyčítám, jen to tam k životu nepotřebovali)

3) Jeho přímo TOPkově otevřená náruč volá po srovnání životní úrovně na celém světě a tvrdí, že toto je jen malý začátek; a ještě, když ne dobrovolně, tak k tomu dojde násilím!! Toto jej zcela odhaluje a už není potřeba nic dodávat.

1 1
možnosti
Foto

P26a14v75e92l 61H15o39l28u96b

11. 12. 2016 19:03

Obdobné výzvy jsou MV ČR vypisovány v cca 3-5 letých cyklech již řadu let. Je to běžná součást imigrační politiky naší země. Článek je tedy velmi tendenční a zavádějící. Hysterie z integrace 2000 imigrantů ročně je opravdu směšná, nesouměřitelná s ostatními vyspělými ekonomikami.

V minulosti se program týkal zejména integrace ukrainců, vietnamců, kazachstánců, arménů a mnoha dalších skupin imigrantů. V současné době se bude nepochybně týkat také syřanů, kurdů např., kteří k nám ostatně přicházeli v rámci programu dávno před vypuknutím "uprchlické krize". Co je na tom špatného, nechápu... Být připraven na imigranty a jejich začlenění do společnosti je špatné? Takže účelnější by bylo peníze vložit třeba na stavbu hraničního plotu, nebo koupi více nábojů do samopalů?

Naše země patří ze světového hlediska do první pětiny nejbohatších zemí. Chudák podle našich poměrů, by byl grófem v nejchudších zemích světa, ve kterých žije polovina světové populace. Bohatí by měli pomáhat chudým, nebo těm, kdož se ocitnou nikoliv svojí vinou v ohrožení života. A to neplatí jen uvnitř naší země, ale právě i navenek...

5 6
možnosti

... proč hned myslet na samopaly ?!,- co takhle věda, výzkum, zdravotnictví, školství, sociální oblast - důchodci, přestárlé osoby, hospice atd.atd.atd. ?!?,- tady se nejedná o "soutěž s vyspělými ekonomikami" kdo uživí víc migrantů !,-zde se jedná o efektivní vynaložení finančních prostředků do smysluplných projektů, nikoliv do pomyslné integrace někoho, kdo (zatím) fakticky neexistuje.

7 0
možnosti

Ještě se k tomu nevyjádřil Radek Polický. Tak si nejsem jistý, zda to máte správně.

A zrovna včera se mi o něm zdálo. Takový Baywatch z Návojné. Topilo se dítě v brouzdališti, Radek vyběhl v červených plavkách alá David Hasselhoff, na okraji bazénku protočil v levé ruce záchranný kruh, pravou si vyčistil brýle a pak skočil šipku.

5 1
možnosti

Třeba se mu o Vás už taky zdálo ;-D

1 1
možnosti

M88i58l94a88n 73R71a26d33e23k

11. 12. 2016 17:05

cislo 6000 je jen na uklidneni. To je jako v Nemecku, tam se to take nemelo pocitat do milionu, ze jo? Az uvidi ze to v Cesku je docela fajn, tak do tech 3 let to bude mnohonasobne vice.

9 0
možnosti

Dva tisíce uprchlíků ročně? Šest tisíc do tří let? Tak to bude fakt pohroma, to abychom už teď přemýšleli, kam utečeme my :-)

Po podepsání Mnichovské dohody v září 1938 a odstoupení pohraničí Německu, bylo okleštěné území druhé republiky doslova zavaleno uprchlíky. Jen z pohraničních krajů přišlo během dvou měsíců podle odhadu 170 tisíc lidí; 116 tisíc Čechů, 15 tisíc Židů a zbytek byli Němci, většinou sociální demokraté.

Do vnitrozemí se dále vrátilo cca 70 tisíc veřejných zaměstnanců (úředníků, učitelů, četníků, zaměstnanců lesů a státních statků atp.) z pohraničních krajů, Slovenska a Podkarpatské Rusi. Nejhůře na tom byli zemědělci ze Sudet, kterým po letech těžké práce šlo o holý život, neměli dobytek, půdu ani peníze. Ti byli umístěni v rolnických rodinách s výměrou přes 20 ha. Uprchlíků denně přibývalo, až ministr vnitra dal zavřít hranice, přesto stát povoloval právo azylu ve všech případech hodných zřetele.

Zdroj: Ladislav K. Feierabend (1891-1969), Politické vzpomínky I.

4 10
možnosti

To rikejte Svedsku :). Vzhledem k tomu, ze nam politici tvrdi, ze neprijmeme "nikoho", tak z nuly na 6 tisic je slusny narust..pridejte k nim cele rodiny, jelikoz preci nemohou zit v cizi zemi osamele...pridejte kamarady... pridejte podporu rozvratnych neZiskovych projektu a nechte par let kvasit.. a z jednotek razem budou desitky/stovky tisic

15 2
možnosti

.... mi to teda budka nebere !,- sluncata sa vohánijou neexistujícím bezpečnostním rizikem, protože TO nemože existovat bez samotný existence migrantů, žejo,- vono to má dokonce logiku !,- teda do vokamžiku, než stát vydá půl miliardy na integraci migrantů, kerý tady fakticky nejsou,- neexistujou !,- ..... trochaj šaškec, žejoV?!

10 0
možnosti

Rozšiřte mi prosím obzory: podle jakého vzoru se skloňuje sloveso "vohánijou" :-).

0 0
možnosti

Ale ti migranti zase neprepadavaj klenotniky.

0 7
možnosti

J64o79s73e32f 32N67o31v44á95k

11. 12. 2016 15:24

těm je jedno koho přepadnou

12 0
možnosti

Z54u40z28a30n31a 57V71a80s33s

11. 12. 2016 14:47

Pochybujem, že by tie milióny chceli vraziť do integrácie Ukrajincov, Slovákov alebo Vietnamcov, tí to nepotrebujú. To bude pre "Sýrčanov".

9 0
možnosti

Pamatujme si při volbách, kdo sem chce přivést 6.000 migrantů v průběhu 3 let a investovat do nich 520 milionů Kč.

30 1
možnosti

Pelikán je ministrem ANO. A jaké má Babiš pěkné preference.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS