Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

To zas budou katastrofy.

1 0
možnosti
JL

Jestli integrace migrantů bude stejně úspěšná jako integrace Romů, mají "neziskovky" další finanční perpetuum mobile. Ale co, zdroje na pohodlnou existenci netáhel přece jsou, prostě se pracujícím blbcům zvýší daně nebo zavedou nějaké nové...

38 1
možnosti
MN

Předpokládám,. že číslo 6000 nebo resp. 2000/rok zahrnuje potenciální azylanty z celého světa bez vymezení nebo upřednostňování národností.

Bylo by tedy v našem zájmu, abychom ta čísla včas aktivně naplnili azylanty z Ukrajiny, Vietnamu, Mongolska, Ruska, Číny.... s těmi už máme zkušenosti a ti tu povětšinou dobře zapadnou.

23 0
možnosti
TV

V tom souhlas. Nicmene vzhledem k soucasnym invazivnim tendencim je zrejme, pro ci integraci - predevsim - ty chechtaky budou..Ukrajinci ani Vietnamci, narozdil od tzv. uprchliku, bezne nedostavaji nic.

17 0
možnosti
JR

A klikači jedou !!;-D;-D;-D

1 17
možnosti
MT
MK

M15i93l90a74n 82K20e52s77l

11. 12. 2016 13:44

Co bude muset ještě Sobotka přihodit na tu kupu slibů,co již dal,aby mu ty migranty lidé zbaštili.Nízké daně pro středně vydělávající,chudé a ještě chudší,snové valorizace důchodů.Bude to stačit k vítězství v příštích volbách?Asi ne.Kdyby, nedej Bože i vyhrál,sestaví vládu bez ANO?Babiš by měl ve vládě důsledně prosazovat protimigrantskou politiku.To,že zvýšené daně odradí zahraniční firmy nebo,že díky rozhazovačnosti pana premiéra příjde republika na buben stejně jako jeho rodná strana,na chudé nezabere.

6 0
možnosti
MT

Babiš protiimigrantskou politiku prosazovat nebude, protože mu EU jinak "zatrhne" dotace. Takže bude mluvit jinak než jednat.

14 0
možnosti
SK

Opravdová vládní prasárna.

33 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik