Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Já jsem opravdu šťastný že na rozdíl od Ruska v Americe nejsou žádní hackeři a NSA už nikoho nešmíruje.;-D Opravdu pro mne začíná Nový Rok šťastně.

Všem diskutérům přeji hezký a šťastný Nový Rok.

9 2
možnosti

O USA se ví, že snaží sledovat veškerou komunikaci na celém světě. Ale nevím jak to souvisí s tím, že se Rusko snaží ovlivňovat volby v USA. Že by tam zase mlátili černochy, hnusní gringos?

2 3
možnosti

Je sranda, jak určití lidé si dokáží vybírat jen to, co se jim hodí.

USA, protože je daleko vyspělejší a má i svobodu, dokáže vyvíjet software v civilním sektoru a zároveň hackery a crackery používat v necivilním. Rusko, na druhou stranu, má svobodu a podmínky k podnikání nastavené tak, že jejich schopným programátorům se vyplatí crackovat a vydírat a nebo pracovat pro ruskou tajnou službu. Navíc, USA dokáže přitáhnout obrovské množství zahraničních studentů, kteří jim dodají vše co jim schází. Kdo chce do Ruska?

Další problém je v tom, že Vy si počítačové hrátky představujete jako Hurvínek válku. Představujete si to tak, že existuje jedna cesta útoku, jedna možná obrana. Při útoku na určitý systém máte možná tisíce cest, máte desítky tisíc zranitelných systémů a miliony uživatelů, nichž každý může udělat pár hloupostí. Když máte takhle komplikovaný systém, není otázkou, jestli někdo něco hackne. A kolik toho bude. Stejně jako kdyby hrála česká basketbalová reprezentace proti výběru NBA. Může to skončit 40:200, ale pořád pár košů dá, i kdyby měl ten výběr NBA platit deset milionů za každý koš který dostanou. Ale ruské a US crackerské týmy budou na podobné úrovni (US má výhodu, že se tam vyrábí software, tudíž mohou třeba napadnou Irán přes prostředky už ve firmwaru), akorát že amíci mají svobodu a ve svobodě je vše tak nějak otevřenější.

7 9
možnosti

kluci američtí přiznali světu že banánová republika Rusko je vlastně technický stát na vyšší úrovni než oni8-o nebo a to je podle mě to proč si musí zdůvodnit že prostý americký volič si nenechal masírovat mozek novináři a použil svoji hlavu;-€co si to vůbec dovolili;-Dhezký nový rok[>-]R^

15 5
možnosti

Hm, Severní Korea je také vyspělý stát se vzdělaným obyvatelstvem? Severní Korea si také hackne koho chce.

Jinými slovy, vybásnil jste si co si podle Vás někdo myslí a zesměšnil jste to. Je to jednodušší než argumentovat proti reálným věcem.

2 0
možnosti
Foto

Napsal jste snůšku hloupostí, nesmyslů a lží. Možná úmyslně, možná ne. Je to v podstatě jedno. To co je důležité je, že jste to vůbec mohl napsat. Byla totiž doba a není to tak dávno, kdy se mohlo psát pouze jednostranně. A světe div se, příčinou toho bylo dnešní Rusko, dříve SSSR. A dnešní diktatura Putina se nijak výrazně neliší od diktatury bolševiků.....

5 18
možnosti
RK

Možná jste si jen nevšiml, že se bývalá politika SSSR jen v mnohem sofistikovanější formě přestěhovala hodně daleko na západ. Absolutní cenzura sice není, ale jsme denodenně svědky plíživé cenzury pojmenované vzletným newspeakem. Ať už jde o politickou korektnost, útvar proti dezinformacím atd.

Dalším problémem je potom k cenzuře využívaných tzv gumových paragrafů.

18 1
možnosti
MB

Pane Vyorale - R^ a samozřejmě karma.

12 1
možnosti
Foto

Jak jinak.Tak je to správně, tak to musí být. WUML??

0 5
možnosti
AM

Vysvětlovat 11. září jako že si Američani ty dvojčata odstřelili sami, aby pak mohli vyhlásit válku teroru, je na oko efektní, ve skutečnosti ovšem plytké.

Hrozivější je pravda -- že nebyli připraveni na něco takového, jako byla tak spektakulární teroristická akce náboženských fanatiků, kteří neváhali v pravou chvíli obětovat své životy při páchání obrovských škod a zabíjení tisíců lidí a zároveň se na ni dokázali připravit skrytě a nepozorovaně -- nebyli to žádní chudáci z ghett.....

................................................

5 1
možnosti
TV

Ale letat se ucili par tydnu zpatky. Slusny vykon. A ze by ani Pentagon nebyl strezen stihackami atd? Ale toz...

7 2
možnosti
VK

Celá aféra je o tom,že si Clinton podplácela média ve svůj prospěch a díky uniklým mailům se to dozvěděli voliči a zcela oprávněně se naštvali.Ať to hacknul,kdo chtěl,prostě média,která na tohle přistoupila a samozřejmě madam Clinton jsou špíny největšího kalibru.Proč se sakra neřeší tohle?!

29 5
možnosti
VR

...a kdepak to psali, Věruš? U vás v Aeronetu?

5 18
možnosti
RH

Jde o prostou věc, ruští hackeři podle všeho hackli nějaké maily ve snaze ovlivnit prezidentskou kampaň. Americké tajné služby zjistili, že se to stalo a kdo to udělal. Jestli si myslíte, že tajné služby jsou od toho, aby hlídali veškerou možnou komunikaci, tak je to nesmysl. Nikdo netvrdí, že se Rusům povedlo kampaň ovlivnit. Navíc v demokracii je suverénem volič, který má právo nechat se ovlivňovat. Existuje zpráva komise zpravodajských služeb a Trump se s ní seznámí. Pak uvidíme o trochu lépe, kdože to usedl do čela nejmocnější země světa...

10 4
možnosti
Foto

Rozumím tomu správně, že pokud Trump ty nesmysly neschválí, tak je to špatně?

5 1
možnosti
TV

Diky vsem za ruznorode reakce a precteni a preji hlavne zdravy Novy i novy rok. To ostatni snad nejak ukocirujeme!

13 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik