Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... a co teprvá to Řecko !,- kolébka demokracie, vodkud dodneška čerpáme a usilovně přetváříme a modernizujeme ty pravý evropský hodnotyVEU ?!?

2 0
možnosti
JD

J19a97n 48D84ě45t13á91k

8. 1. 2017 19:28

34% ovčanů důvěřujících propagandě je stále děsivě mnoho! ;-€

10 0
možnosti
LB

Pane Vyorale, zajímalo by mě, jestli považujete za seriózní a důvěryhodná média také Parlamentní listy, Protiproud, Vlastenecké noviny, Rukojmí.cz atd., tedy ta, v nichž často publikujete.

Pozoruhodné už jsou titulky Vašich článků - "Ukvičená domovnice Drtinová je jen tupou roztleskávačkou", nebo "Kroměřížská šaškárna, pardon výzva". Soudím, že žádný novinář respektující etický kodex novináře (který Syndikát novinářů ČR přijal v roce 1998), by se - pokud by u něj nedošlo k totálnímu zatmění rozumové složky - nikdy nesnížil k tomu, aby se podepsal pod něco tak ubohého a pokleslého.

Věřím, že prosťáčci s omezenou mentální kapacitou Vám tleskají.

Vy jste novinář, nebo píárista pracující na objednávku?

10 12
možnosti
TV

Pani Blahova, v mainstreamu i alternative naleznete pravdu i dezinformaci. Ctu oboji a oboji ma pro me podobnou relevanci. Je treba byt ostrazity u obou. Ten titulek k pani Drtinove jsem nepsal - to bych si nedovolil (muj titulek k pani Drtinove si prectete na blogu)-na kterem webu byl tento, prosim? Nektera alternativa prebira me clanky a titulek pravdepodobne prepisi. Za kromerizskou vyzvou/saskarnou si stojim. Jinak jsem subjektivni blogger. Novinar opravdu nejsem. Placeny na objednavku koho? Rad bych ze psani neco mel, pokud mi prispejete, budu rad :). Mohu Vam s cistym svedomim rici, ze pisi ciste za sebe a sve svedomi.

12 6
možnosti
MR

a co Nemecko? To mi tam chybi. Ale koukam ze vyjma Portugalska, tak nanejvys jim veri jen polovina naroda, hodne ani to ne. Zatracenej Putin

6 1
možnosti
TV

Nevim, dle ceho byly zeme vybrany...

3 0
možnosti
JH

Jak vidno, v té nedůvěře k médiím jsou Češi na špici.Tak nevím zda tenhle pozitivní fakt připsat národní inteligenci, nebo působení té jejich České televize a rozhlasu...:-)

9 1
možnosti
MR

Cesi uz maji zkusenosti, v USA se to propadlo o bod nize, ti ziskali zkusenosti diky volbam, kde lhali az se z nich kourilo

6 0
možnosti
ZS

Jaká může být důvěra k novinářům typu Mánert, Barochová, Palata, nebo moderátora čt Moravce. Na to člověk nemusí číst ruské weby, aby nad jejich informovaním člověk nezaplakal. Zapomínají, že jsme se naučili v minulosti číst meti řádky a udělat si vlatní názor. Pokud jim někdo věří, tak to jsou propagandou zpracovaní mladí lidé. Když slyším od dcery co jim tlučou do hlav, tak se nestačím divit, kounisti by se v dnešní době řadě věcí i přiučili.

18 2
možnosti
LB

A jak Vás informuje např. moderátor Václav Moravec?

Výsledek průzkumu mě nijak nepřekvapuje, protože zřejmě zahrnuje všechna média, včetně bulvárních, stranických i všech možných pokleslých plátků. To ale neznamená, že u nemáme kvalitní a důvěryhodné novináře, stejně jako není žádným tajemstvím, že i mezi novináři jsou prodejní šmokové, kteří rezignovali na profesní etiku a hrdost.

4 6
možnosti
RH

A jak to děláte, že se ve své snaze sehnat informace nespoléháte na média?

9 2
možnosti
VV

Asi ta, ve kterých publikuje jako nwoo.org, rukojmí.cz, novarepublika, protiproud a jiné "chuťovky"...

5 2
možnosti
JR

J75a80n 95R22á13ž

8. 1. 2017 15:38

Jsem naprosto přesvědčen, že za poklesem důvěry v mainstreamová média, může proruská propaganda. A proto je dobré, aby byl zřízen Úřad pro tisk a informace a jmenovat do jeho čela Jakuba Jandu, který by nejenom veřejnost upozorňoval na zdroje nepřátelské propagandy, ale ihned je nahlásil represivním složkám státu, aby tyto zdroje eliminovaly a šiřitele nepřátelské propagandy internovaly. Nesmíme připustit, aby se u nás opakovala situace z roku 1977, kdy vznikly dezinformační centra zkrachovanců, jako byla Charta 77, které destabilizovaly společnost

Je na čase všemi prostředky zabránit šíření dezinformací, které brání občanům v klidu na práci!

10 5
možnosti
Foto

Éra snadného vymývání mozků pomalu končí, propaganda jde od jednoho debaklu k druhému. To je dobý signál pro budoucnost, možná půjdou havlisté v médiích brzy od válu.

13 7
možnosti
JH

J24i93ř21í 40H77r97b66e45k

8. 1. 2017 15:02

Díky za zajímavé infoR^ ... a proč tam v té tabulce chybí Německo - tam by mě možná zajímal i historický průběh podobných průzkumů;-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik